logo

Türk Telekom’un Mobil Aboneleri Hediyeler Kazanıyor

mh_turk_telekom_web_gorsel

Türk Telekom, Bilgi ve Eğlence Paketleri’ne üye olan abonelerine özel gerçekleştirdiği kampanyayla hediye kazanma fırsatı sunuyor. Kampanya kapsamında 31 Aralık 2016 tarihine kadar Türk Telekom Bilgi ve Eğlence Paketleri’nden herhangi birine üye olan Türk Telekom aboneleri, Suzuki motosiklet, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde iki kişilik tatil, TT175, iPhone 6S, Samsung S7 veya Apple Watch kazanma şansını yakalayacak.

Anadolu Ajansı Haber Paketi, İddialı Haber Paketi, KPSS Haber Paketi, Kadınca Yaşam Paketi, Sinema Paketi, Kamu Haber Paketi, Karikatür Paketi, Astroloji Paketi, Tivibu Spor, Oyun, Ringa ve Türk Telekom Müzik paketlerinden oluşan Türk Telekom Bilgi ve Eğlence Paketleri’nden herhangi birine üye olmak isteyen abonelerin PAKET yazarak 9090’a kısa mesaj göndermeleri yeterli.

Türk Telekom bireysel faturalı ve faturasız abonelerin katılabileceği kampanya kapsamında kazananlar 11.01.2017 tarihinde noter huzurunda gerçekleştirilecek çekilişle belirlenecek.

Kampanya detayları için: https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/kampanyalar/Sayfalar/bilgi-ve-icerik-cekilis-kampanyasi.aspx

Türk Telekom Bilgi ve Eğlence Paketleri

Anadolu Ajansı Haber Paketi: Anadolu Ajansı’nın gündeme ilişkin geçtiği en önemli haberleri anlık olarak Türk Telekom aboneleriyle paylaşılıyor.

İddialı Haber Paketi: Ersin Düzen ve Fikret Engin tarafından hazırlanan İddaalı Haber Paketi ile günün iddaa tahminleri ve önemli spor haberleri abonelerle paylaşılıyor.

KPSS Haber Paketi: Memurlar.net tarafından hazırlanan KPSS Haber Paketi kamuda çalışmak isteyen veya kamudaki işini değiştirmek isteyenlere yönelik iş ilanlarını aboneleriyle paylaşıyor.

Kadınca Yaşam Paketi: Moda danışmanları tarafından hazırlanan Kadınca Yaşam Paketi ile modayı yakından takip edenlerle popüler stil önerileri paylaşılıyor.

Sinema Paketi: Sinema Servisi ile her hafta yenilenen Hollywood ve Yeşilçam filmleri hakkında detay bilgiler abonelerle paylaşılıyor.

Kamu Haber Paketi: Anadolu Ajansı tarafından hazırlanan Kamu Haber Paketi ile kamuda çalışan veya kamudaki gelişmeler konusunda bilgi almak isteyen tüm abonelerle ilgili haberler paylaşılıyor.

Karikatür Paketi: Karikatürist Serkan Altuniğne’nin en eğlenceli karikatürleri Karikatür Paketi’yle her gün karikatürseverlerin cebine geliyor.

Astroloji Paketi: Astrolog R. Hakan Kırkoğlu’nun özel günlük burç ve abonelerin gününe yön verecek astroloji yorumları her gün abonelerle paylaşılıyor.

Tivibu Spor: Tivibu Spor ile aboneler futbola dair aradıkları herşeyi kolaylıkla takip edebiliyor.  Pakette abonelerle ayrıca UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nin gol ve maç özet görüntüleri de paylaşılıyor.

Oyun Paketi: Oyun paketiyle2048 Mania ve Master of Sudoku gibi birbirinden farklı oyunlar abonelerle paylaşılıyor.

Ringa: Ringa servisiyle aboneler kendilerini arayan kişilerin telefonda duyduğu standart çalma sesini değiştirebiliyor. İçerikler abonelerin tercihine göre istenildiği kadar değiştirilebiliyor.

Türk Telekom Müzik: Türkiye’nin en büyük dijital müzik platformu olan Türk Telekom Müzik’te yerli ve yabancı milyonlarca şarkıyı aboneler istedikleri yerde, her an ve sınırsız bir şekilde dinleyebiliyor.

Etiketler: »
Share
2503 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+10 = ?