logo

Turkcell, 61CELL’i Trabzonsporluların Kullanımına Sundu

mh_turkcell_61cell

Turkcell, 0561 ile başlayan ve 61 ile devam eden yeni hattı 61CELL’i Trabzonspor taraftarının kullanımına sundu. Yeni hatla birlikte Karadeniz fırtınasının coşkulu taraftarı, Turkcell’in Trabzon’a hediyesi olan 61CELL ile 61’i hem kalbinde hem cebinde taşıyacak.

Taraftarın sesine kulak verildi

61CELL’in İstanbul’da 8 Eylül 2016 tarihinde düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu “Bugün hem Turkcell hem de Trabzonspor için tarihi bir gün. Nabzı 61 atan bir şehrin bu heyecanına kayıtsız kalamazdık. 7 yaşındaki çocuğun da 90 yaşındaki ninenin de Trabzonspor ile yatıp kalktığı Trabzonlular için, Türkiye’de ilk kez onlara özel 0561 61 ile başlayan 100 bin en değerli numarayı hizmete sunduk. Hattın adını da taraftarın sesine kulak vererek 61CELL yaptık. Bu yeni hat hem Trabzonspor’a hem de Turkcell’e yakışır olmalı diye düşündük. Biz de ‘Rengimiz Belli, Hattımız Belli’ diyerek Trabzonspor taraftarının mert, dürüst, samimi ve coşkulu duruşuna ortak olduk. Artık iyi gününde de kötü gününde de taraftarların yanındayız. Hattımızın ilk numarası olan 0561 610 00 00’ı da Trabzonspor taraftarları adına kulüp başkanı Muharrem Usta’ya takdim ettik” dedi.

“Trabzon’da 61 araştırması yönümüzü belirledi”

61CELL adını Trabzonlulara sorduktan sonra belirlediklerini ifade eden Terzioğlu, araştırmanın sonuçlarına ilişkin olarak “Araştırmanın sonucu bize 61’in sadece bir plaka olmadığını gösterdi. 61 Trabzonlular için bir hayat parolası. 1461 Trabzon’un kurtuluşu, 61 kentin plakası. 61 Trabzonspor, 61 kentin her şeyi. Trabzonspor’un aldığı sonuçlara göre günlük hayat şekilleniyor. Alışveriş ona göre yapılıyor, ailedeki sohbet konusu ona göre belirleniyor. Trabzonspor yenilmişse kimse alışverişe çıkmıyor. İnsanların ağzını bıçak açmıyor. Kazandıklarında ise şehirde bayram havası esiyor. Trabzon işte böyle heyecanlı bir kent” dedi.

“Bu büyük taraftara 56161 ile başlayan numaralar yakışır”

Trabzonspor ve taraftarının Türk futbolu için çok önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Terzioğlu “Trabzonspor 3 büyük tabirini 4 büyüklere çıkarmayı başarmış köklü bir kulübümüz. İlk Anadolu şampiyonu olarak diğer Anadolu takımlarına örnek olmuştur. “Bize her yer Trabzon” deyimini Türkiye’ye yerleştiren heyecanlı, mert ve dürüstlüğü ile bilinen bu büyük taraftara 56161 ile başlayan numaralar yakışır diye düşündük. Biz de bugüne kadar bir spor kulübü için yapılmış en kaliteli tarifeleri hazırlayarak 61CELL’i hayata geçirdik. Bugüne kadar Türkiye’de yapılmayanı Trabzonlular için yaptık” dedi.

Muharrem Usta: Sağlam, güçlü ve daha itibarlı kulüp olma yolunda ilerliyoruz

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, 61CELL’in Trabzonlular ve Trabzonspor’u birbirine daha da kenetleyeceğini söyledi. Trabzon’un ruhunu yansıtan 61CELL ile ilgili Türkiye’nin en büyük şirketlerinden Turkcell ile işbirliği yapmaktan mutlu olduklarını dile getiren Usta “Trabzonspor çok zor bir dönemden geçti. Göreve geldiğimiz günden itibaren bu zorlukları ekip arkadaşlarımızla birlikte aşmaya çalışıyoruz. Bugün, sıkıntılarımızı yavaş yavaş geride bırakarak, geleceğe doğru emin adımlarla yürüyoruz. Kulübümüz bu sezon 50. yılına adım attı. 50. Yıl bizim için bir hedeftir O hedefe de ‘yeniden doğuş’ diyerek yola çıktık. İşte bu doğuşun önemli adımlarından biri de Turkcell ile yaptığımız işbirliğinin sonucunda ortaya çıkan 61CELL’dir” dedi. “Büyük Trabzonspor’un taraftarları, 61CELL ile birlikte kulübüne gereken desteği sağlayacaktır. Buna canı gönülden inanıyorum” diyen Muharrem Usta “İlk hattı Trabzonspor taraftarları adına ben aldım” ifadelerini kullandı. Bir plan dahilinde yürüdüklerini, ilk hedeflerinin de ekonomik sürdürülebilirlik olduğuna vurgu yapan Usta “Geçmiş dönemlerde zedelenen ekonomik itibarımızı yeniden kazanmak için Turkcell ile yaptığımız bu işbirliği kulübümüze kaldıraç etkisi yapacaktır. Trabzonspor artık bir şirket gibi yönetilmektedir. Bu yüzden taraftarlarımız ve camiamız bize güvensinler. Ayakları üzerinde daha sağlam ve daha güçlü duran ayrıca daha itibarlı bir kulüp olma yolunda hızla ilerliyoruz” dedi.

61CELL’e özel fırtına tarifeler

Turkcell, 61CELL aboneleri için FIRTINA 4GB ve FIRTINA 8GB adlı iki ayrı tarife hazırladı. Taraftarlara, FIRTINA 4GB tarifesiyle 750 dakikalık konuşma, 1000 SMS, 4GB internet paketi 41 liradan, FIRTINA 8GB tarifesi ise 1000 dakika konuşma, 1000 SMS ve 8GB internet paketi 61 liradan sunuluyor. Bu indirimlerin yanı sıra 61CELL’liler GollerCepte 1967 Premium aboneliğine sahip olacak. Böylece Trabzonspor’un attığı her golü anında cep telefonlarından izleyebilecek, atılan gol sayısı kadar 100MB mobil interneti de haftalık olarak taraftarlara hediye edilecek. Ayrıca 1GB hediyeli BiP, içinde 5GB bulunan Turkcell TV+ ve sınırsız fizy’e de ücretsiz sahip olabilecek. Taraftarlar yine ücretsiz sunulan ÇalarkenDinlet’le de Trabzonspor marşını arayanlara dinletebilecek.

Dileyen 61CELL kullanıcıları ise tarifelerine ek olarak Turkcell 4.5G teknolojisini destekleyen akıllı telefonlardan da satın alabilecek. Bu kapsamda sunulan cihazlardan Turkcell T70 aylık 25 TL’den, iPhone 6S ise 122 TL’den başlayan fiyatlarla sunulacak.

Etiketler: » » » » »
Share
2390 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+9 = ?