logo

Turkcell Superonline’dan Dijital Oyun Tutkunlarına Özel Kampanya

mh_superonline_kampanya

Turkcell Superonline, dijital oyun tutkunlarına özel faydalar sunan tekliflerini sürdürüyor.

Işık hızında fiber internet hizmetiyle çevrimiçi oyun keyfini zirveye çıkaran Turkcell Superonline’ın yeni kampanyası oyunseverleri Joygame’in Wolfteam, Goley ve Mstar oyunları için 200 TL’lik hediye kuponu ve Logitech F710 kablosuz gamepad ile buluşturuyor. Hediye kuponu sunulan her üç oyun da sektörün önemli organizasyonlarından olan GameX Fuarı’nda çeşitli kategorilerde en iyi oyun ödüllerine sahip.

Kampanya kapsamında, 23 milyon oyuncusu ile dijital oyun sektörünün en sevilen oyunlarından olan Wolfteam için 75TL, Goley için 75 TL, Mstar için ise, 50 TL hediye kuponu Turkcell Superonline müşterilerine sunuluyor.

31 Aralık 2015 tarihine kadar geçerli kampanyadan yararlanmak için 24 ay taahhütlü fiber müşteriler faturaya ek aylık 9,90 TL; 12 ay taahhütlü üniversiteli fiber müşterileri ise faturaya ek aylık 12,90 TL ödüyor.

Turkcell Superonline’ın tüm mevcut ve yeni fiber internet müşterilerinin katılımına açık kampanyadan yararlanmak için Turkcell Superonline yetkili bayileri, www.superonline.net adresi ya da 0850 222 0 222 numaralı çağrı merkezi üzerinden başvurmak yeterli.

Oyun Bilgisi

23 milyon oyuncusu ve 1,3 milyona yakın klanı ile MMOFPS oyunu (Devasa çok oyunculu çevrimiçi birinci şahıs gözünden oynanan oyun) Wolfteam; ödüllü turnuvalar, etkinlikler, özel karakterler, kurt adamlar, eğlence ve aksiyon içeriyor.

Goley, tamamen lokalize içeriğe sahip bir MMO futbol oyunu. Türkiye’de bir ilk olarak Türkçe spiker desteğine sahip Goley’de maçlar ünlü futbol spikeri Sabri Ugan’ın seslendirmesiyle oynanıyor. Her anlamda gerçek futbol deneyimini hedefleyen oyunda dünyaca ünlü futbolcular yer alıyor.

Devasa çok oyunculu (MMO) çevrimiçi bir oyun olan MStar; dünyanın en sosyal dans, müzik, moda ve arkadaşlık oyunu olarak görülüyor. Oyun; yüksek kaliteli grafikleri, sürekli güncellenen popüler müzik ve moda içeriği, kullanıcı dostu arayüzü ve yüzbinlerce oyuncudan oluşan sosyal ortamıyla dikkat çekiyor.

Etiketler: » » » » » »
Share
2396 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+1 = ?