logo

Turkcell T70 İnceleme

mh_turkcell_t70_inceleme_04

Geçen ay içerisinde Turkcell, 4.5G uyumlu yeni T serisi akıllı telefonu T70’i 12 Mayıs 2016 tarihinde düzenlediği basın toplantısı ile tanıtmıştı. Aslında herkesin beklentisi T70’in daha önce tanıtılan T60’a göre özelliklerinin çok daha gelişmiş olacağı yönündeydi. Fakat T70’in özellikleri açıklanınca gördük ki cihaz daha önce tanıtılan T60’a göre bir parça daha giriş seviyesindeki müşteriler düşünülerek üretilmiş. Farklı bir anlatımla  telefonlarında 4.5G teknolojisini rahatlıkla kullanabilmeyi düşünen fakat akıllı bir telefona çok fazla para ödemek istemeyen,  ekonomik bir bütçeye sahip olanlar için üretilmiş bir telefon olduğunu söyleyebiliriz.

Telefonun Kutusunu Açtığımızda İçinden Neler Çıkıyor?

Turkcell T70’in orijinal kutusunu açtığımızda kutunun içinden Kullanım Kılavuzu, Hızlı Kullanım Kılavuzu, Kolay Kullanım Kılavuzu, Turkcell T70, USB Şarj kablosu, USB kablonun takıldığı fiş ve SIM kart yuvasını dışarı çıkartmak için iğne çıkıyor.

mh_turkcell_t70_inceleme_02

Telefonu Kutusundan Çıkarıp İlk Kez Açıyoruz

Telefonu kutusunda çıkardıktan sonra açtığımızda ilk kullanım için bir kurulum yapmamız gerekiyor. Bu işlemler bittiğinde ve telefon kullanılmaya hazır bir şekilde karşımıza geldiğinde ilk gözümüze Turkcell uygulamaları çarpıyor. Telefona bir çok fonksiyonel Turkcell uygulaması yerleştirilmiş durumda.

Tüm operatörlerlerin abonelerinin kullanabildiği BiP uygulamasını telefona yüklü olarak geliyor. Bu uygulamayı iOS veya Android işletim sistemine sahip akıllı telefon kullanıcıları ücretsiz olarak indirerek hemen kullanmaya başlayabiliyorlar.

BiP’in en fazla dikkat çeken ve öne çıkan özelliklerinden biri de görüntülü görüşme

Bip’in en dikkat çeken özelliği hiç şüphesiz görüntülü konuşma yapılabilmesi Dünyanın neresinde olursanız olun sevdikleriniz ve yakınlarınızla yüksek kalitede görüntülü görüşme yapabiliyorsunuz.

Telefondaki diğer bir uygulama olan Turkcell’in TV platformu Turkcell TV+ ile sevdiğiniz film, dizi ve TV kanallarını cebinizden, tabletinizden ve bilgisayarınızdan izleyebilirsiniz. Turkcell TV+ yayınları kaydetme, 12 saate kadar geri alma ve gelişmiş kişiselleştirme özellikleri ile gelişmiş bir TV deneyimi sunuyor. Turkcell TV+ ile cebinizden, tabletinizden, bilgisayarınızdan ya da evinizden, en konforlu şekilde TV izleyebilirsiniz.

mh_turkcell_t70_inceleme_01

Telefonun Genel Özellikleri

Turkcell T 70’de şu anda en güncel olan Android sürümü olan Android 6.0 Marshmallow yüklenmiş olarak karşımıza geliyor.

5.2 inç HD ekranı bulunan T70’in 8 MP arka, 5MP ön kamerası bulunuyor. Sesli komutla selfie çekebilme özelliğine sahip olan cihazın 2 GB RAM’i sayesinde kullanıcılar uygulamaları oldukça hızlı çalıştırabiliyorlar.

1 Haziran’dan itibaren aylık 25 TL’den başlayan fiyatlar, 12-24 ve 36 aya varan taksitlerle Turkcell’lilerin beğenisine sunulacak olan T70’in peşin satış fiyatı ise 649 TL olacak.

Turkcell T70 Teknik Özellikleri

Cihaz Turkcell 4.5G’yi tamamen destekliyor.

Ekran

5.2’’ HD Bir ekrana sahip T70, 720x1280px ekran çözünürlüğünü destekliyor

Fiyat / performans oranı makul

Qualcomm 1.3 GHz 4 çekirdekli işlemci

2 GB RAM

16 GB dahili hafıza (32 GB artırılabilir hafıza desteği)

T70’in Kamerasının Özellikleri 

8MP Arka / 5MP Ön Kamera

720p HD Video Kayıt

Otomatik Netleme ve Flaş

Farklı Çekim Modları

Cihazın Üzerinde Gelen İşletim Sistemi

Android 6.0 Marshmallow

mh_turkcell_t70_inceleme_03

Turkcell’e Özel Uygulamalar

BiP, fizy, Turkcell TV+, Turkcell Akademi, Akıllı Depo, GollerCepte, Mobil Asistan

Kolay Kullanım Arayüzü

Kart Ekranı

T70 Keşif

Etiketler: » » » »
Share
4937 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+9 = ?