logo

Turkcell TV+ Farklı Bir TV Deneyimi Sunuyor

mh_turkcell_tv+

Turkcell’in TV platformu Turkcell TV+ ile sevdiğiniz film, dizi ve TV kanallarını cebinizden, tabletinizden ve bilgisayarınızdan izleyebilirsiniz. Turkcell TV+ yayınları kaydetme, 12 saate kadar geri alma ve gelişmiş kişiselleştirme özellikleri ile gelişmiş bir TV deneyimi sunuyor.

Cep telefonu ve tabletinize Turkcell TV+ uygulamasını indirerek, bilgisayarınızda www.turkcelltvplus.com.tr ‘ye tıklayarak siz de bu keyfi yaşamaya başlayabilirsiniz.

Cep telefonunuzdan, tabletinizden izlemek için CEP, bilgisayarınızdan izlemek isterseniz NET yazıp 2222’ye göndererek TV keyfini yaşamaya başlayabilirsiniz.

NET yazıp 2222’ye göndererek aylık 2,90 TL olan +Net Paketi’ne üye olup en sevilen yerli TV kanallarını webden, cepten, tabletten sabit internet bağlantısı ile izleyebilirsiniz. Ayrıca “Kirala İzle” filmlerinden istediğinizi kiralayabilirsiniz.

CEP yazıp 2222’ye göndererek aylık 9,90 TL olan +Cep Paketi’ne üye olup en sevilen yerli ve yabancı TV kanallarını ve onlarca “SenSeç” filmini webden, cepten, tabletten sabit ve mobil internet bağlantısı ile izleyebilirsiniz. Ayrıca “Kirala İzle” filmlerinden istediğinizi kiralayabilirsiniz.

4 EKRAN SEÇENEĞİ

Turkcell TV+ ile cebinizden, tabletinizden, bilgisayarınızdan ya da evinizden, en konforlu şekilde TV izleyebilirsiniz. Yani bundan sonra siz nerede,

SOSYAL MEDYALI TV 

Televizyon izlerken sosyal medyada izlediğiniz programla ilgili yorumları merak mı ediyorsunuz? Turkcell TV+ ile hem sosyal medyayı hem TV’yi aynı anda hem de ortak ekrandan takip edebilirsiniz! TV keyfi yaşarken anlık Twitter akışı üzerinden izlediğiniz programla ilgili yorumlarınızı ve paylaşımlarınızı da en kolay şekilde yapabilirsiniz.

+Cep Paketi ile bilgisayarınızdan www.turkcelltvplus.com.tr adresine girerek veya cep telefonu ve tabletinizden mobil uygulamayı indirerek 100’e yakın TV kanalını izleyebilirsiniz.

Etiketler: » » » » »
Share
2252 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+5 = ?