logo

Türkiye–Azerbaycan İş Kadınları Platformu TURKAZ’ın Tanıtımı İstanbul’da Yapıldı

Türkiye – Azerbaycan iş Kadınları TURKAZ İş Kadınları Platformu çatısı altında İstanbul’da buluştular. İş dünyası ve cemiyetten seçkin isimlerin katıldığı tanıtım gecesinde Azerbaycan İstanbul Konsolosu Zaur Allahverdizade, ASAM – Avrasya Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Musa Serdar Çelebi, Kültür Elçileri Derneği Başkanı ve Kağıthane Belediyesi Başkan Yardımcısı Nedret Apaydın, Azerbaycanlı sanatçı Saide Guliyeva, Maxi Haber Genel Yayın Yönetmeni Aykut Altındağ ve Ömer Topçu da konuklar arasındaydı.

Türkiye – Azerbaycan iki ülke, iki devlet, tek millet

Azerbaycan’da AQSİA (Azerbaycan Kadın Girişimciliğini Geliştirme Derneği), Türkiye’de TURKAZ (İş Kadınları Platformu) güçlerini birleştirerek aynı çatı altında birleşerek önemli bir güne imza attılar.

İki ülkenin tarihler boyu süren ve bugüne kadar pekişerek geldiği tarihi, siyasi, kültürel, sosyal ve ticari ilişkilerine iş kadınları birleşerek yeni güç katacaklarını, iş birliklerini artıracaklarını duyurdular.

Türkiye – Azerbaycan İş Kadınları Platformu, iki ülke iş kadınlarıyla birlikte iş dünyasında önemli rol almayı, network ağının genişlemesi, işbirliklerinin artması, tanınması, sosyal ve kültürel alanda sosyal sorumluluk projeleriyle de birbirlerini desteklemeyi hedefliyorlar.

Türkiye – Azerbaycan İş Kadınları Platformu Yönetim Kurulu aşağıdaki isimlerden oluşuyor:

– Yegane Guliyeva – Başkan / AMT Tic. ve San. Ltd. Şti. Sahibi

– Tuğçe Aydın –Başkan V / Wittour Turizm A.Ş. YK Başkanı

– Hülya Vurgun Şahbaz – Genel Sekreter / Doku Art sahibi

– Merve Mollamehmetoğlu – YK Üyesi

– Esra Öztürk –YK Üyesi / Bilfen Okulları YK Üyesi

– Şems Arslan – YK Üyesi / Şems Arslan Butem Metal San ve Tic. A.Ş. YK Başkanı

– Betül Gülbahar –YK Üyesi / Global Naturel Gıda San ve Tic A.Ş. ortağı

– Av. Aygün Aliyeva – YK Üyesi / Era360 Business Consultancy ortağı

TURKAZ İş Kadınları Platformu’nun merkezi İstanbul’dadır. Azerbaycan partneri Ekonomi Bakanlığına bağlı olan AQSİA’nın (Azerbaycan Kadın Girişimciliğini Geliştirme DerneğiBaşkanı Sakine Babayeva’dır.

 

Etiketler: » »
Share
511 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+7 = ?