logo

Türkiye Finans’ta Üst Düzey Atamalar

Türkiye Finans Katılım Bankası Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Murat Altun

Türkiye Finans Katılım Bankası, çalışanlarına kurum içi kariyer fırsatları yaratmak amacıyla yeni atamalar gerçekleştirmeye devam ediyor. 2018 yılından bu yana Türkiye Finans’ta Ticari ve Kurumsal Bankacılık alanlarında Satış Direktörlüğü görevini sürdüren Murat Altun, 18 Nisan itibarıyla bankanın Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Murat Altun Kimdir?

Bankacılık kariyerine 1998 yılında Türk Ticaret Bankası’nda Müfettiş olarak başlayan Murat Altun, yaklaşık 20 yıl boyunca çeşitli bankalarda Ticari ve Kobi Bankacılık Müdür Yardımcılığı, Şube Müdürlüğü, Satış Müdürlüğü ve Bölge Direktörlüğü pozisyonlarında görev aldı.

Türkiye Finans Katılım Bankası Kredi Kalitesi ve Tahsilatlar Genel Müdür Yardımcısı Ogün Ataoğlu

Türkiye Finans’ta 2003 yılından bu yana çeşitli pozisyonlarda görev alan ve son olarak kurumun İç Kontrol ve Uyum Direktörü görevinde bulunan Ogün Ataoğlu ise 18 Nisan itibarıyla Türkiye Finans Kredi Kalitesi ve Tahsilatlar Genel Müdür Yardımcısı olarak yeni görevine atandı.

Ogün Ataoğlu Kimdir?

Kariyerine 1999 yılında EGSBank’ta Müfettiş Yardımcısı olarak başlayan Ataoğlu, 2003 yılından itibaren Türkiye Finans’ta İç Kontrol Başkanlığı’nda ve Uyum Müdürlüğü’nde çeşitli pozisyonlarda görev aldı. 2016-2019 yılları arasında İç Kontrol Direktörü olarak banka kariyerine devam eden Ogün Ataoğlu, 2019 yılından itibaren Türkiye Finans’ta İç Kontrol ve Uyum Direktörü olarak görev alıyordu.

Etiketler: » »
Share
2045 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+3 = ?