logo

Türkiye’nin Harita Tabanlı Gayrimenkul Arama Portalı

mh_coldwell_banker_gokhan_tas

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş

2016’yı Teknoloji Yılı olarak belirleyen ve bu yönde birçok farklı, yenilikçi çalışma gerçekleştiren Coldwell Banker Türkiye, gayrimenkul almak ya da kiralamak isteyenlere farklı kolaylıklar sunan Türkiye’nin en gelişmiş gayrimenkul arama portalı www.coldwellbanker.com.tr’yi yayına aldı.

Dünyanın 109 yıllık geçmişiyle en köklü gayrimenkul danışmanlık firması Coldwell Banker’ın Türkiye Ofisi’nin web portalı  ile tam aradığınız evi-ofisi bulmak bir ‘tık’ uzağınızda. Evinizi isterseniz annenizin sokağında arayabilir,  evin kat planını görebilir, çocuğunuzu göndereceğiniz okulun ne kadar mesafede olduğunu kilometresine varana kadar öğrenebilirsiniz.

“Her Zaman En İyi Hizmeti Sunmayı İlke Edindik”

Coldwell Banker Gayrimenkul Arama Portalı hakkında bilgi veren Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş, müşterilerine her zaman en iyi hizmeti sunmayı ilke edindiklerini, bu doğrultuda pek çok farklı özelliğiyle gayrimenkul aramasında Türkiye’de bir ‘ilk’ niteliğindeki arama portalını özenli bir çalışmanın sonucu 1 yıl sonra  yayına aldıklarını anlattı.

 Yenilikçi projeler geliştirmeye devam edeceklerini anlatan Taş, Türkiye’de 2.5 yıl gibi kısa bir sürede 100 ofis, 1000  gayrimenkul danışmanına ulaşan Coldwell Banker Türkiye’nin şu an sektörde 2.sırada yer aldığını vurgulayarak ‘’2016’da 200 ofis ve 2000 gayrimenkul danışmanına ulaşmayı hedefliyoruz. Bu hedefe ulaşmak için benzersiz bir işletme sistemimiz, benzersiz bir teknolojik altyapı, marketing, franchise  ve iş geliştirme desteğimiz var. Amacımız dünyada olduğu gibi, Coldwell Banker’ı Türkiye’de de 1 numara yapmak” dedi.

Kullanıcı En Doğru Bilgilere En Hızlı Şekilde Ulaşıyor

Coldwell Banker Gayrimenkul Arama Portalı, kullanıcı dostu ve gayet kolay arama yapılabilen bir portal olarak öne çıkıyor.  Siteye giriş yapan bir kulanıcı, teknolojiyi kullanarak en doğru bilgilere, en hızlı şekilde ulaşıyor ve en ayrıntılı bilgiyi alıyor.  Alım kararı verdikten sonra bir çok yerde bulmakta zorlanabileceği bilgileri önceden web  sitesi ona sunuyor, adeta danışmanlık hizmeti veriyor. Kısacası gayrimenkul aramak hiç bu kadar zevkli olmamıştı.

Okul Yakın Mı, AVM Var Mı, Metro Nerede? Her Türlü Bilgi Bu Portalda

Gayrimenkul alan kişi ,sadece bir ev değil aynı zamanda bir yaşam alanı satın alıyor, bu nedenle çevreyi de bilmesi gerekiyor. Coldwell Banker gayrimenkul arama portalının en önemli özelliklerinden biri, alıcının tercihlerine göre arama yapabilmesi. Örneğin gayrimenkul alımında çocuklu aileler için okula yakınlık önemli kriterlerden biri.  www.coldwellbanker.com.tr gayrimenkulün yakınındaki bütün okulları görmek, bu okulların gayrimenkule mesafesini tam olarak öğrenmek artık çok kolay. Ayrıca civarda hastane, AVM, kültür-sanat merkezi, tiyatro,  kafe ne varsa harita üzerinde ayrıntılı şekilde görmek,  gayrimenkulün toplu ulaşıma mesafesini metre ya da kilometre bilgisini alacak kesinlikte öğrenmek mümkün.

3 Boyutlu Gözlükle Ev-Ofis Gezip  Zamandan Tasarruf Etmek Mümkün 

Web portalında, bütün ilanlar için  google street view, google haritaları ve diğer google uygulamaları kullanılıyor.  İlanların görselleri  yüksek çözünürlükte ve profesyonel çekimlerden oluşuyor.  Harita tabanlı ilk gayrimenkul arama portalı olan www.coldwellbanker.com.tr çizim araçlarıyla gayrimenkul aradığınız bölgeyi harita üzerinde sınırlandırmak mümkün. Özelleştirilmiş bir sunum alan müşteri, ilgilendiği gayrimenkulle ilgili A’dan Z’ye bütün bilgileri  alabiliyor,  tanıtım filmini izleyebiliyor, sokak görüntülerini inceleyebiliyor. Coldwell Banker emlak ofislerine gidenler ise   beğendiği gayrimenkulleri 3 boyutlu gözlükle sanal olarak gezip zamandan da tasarruf edebiliyor.

Etiketler: » » »
Share
2605 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+3 = ?