logo

TÜRKKEP ve Albaraka Türk’ten KOBİ’lere Özel İşbirliği

TÜRKKEP, e-Dönüşüm alanında AlBaraka Türk ile önemli bir işbirliği yaptı. İşbirliği kapsamında yeni geliştirilen KOBİ’lere yönelik E-Fatura Entegrasyonu ile Albaraka Türk müşterileri artık e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv işlemlerini TÜRKKEP’in platformu üzerinden gerçekleştirebilecek. Bununla birlikte Albaraka Türk müşterileri, TÜRKKEP E-fatura paketlerine yüzde 20 indirimli olarak erişebilme avantajından da yararlanabilecek. İşbirliği çerçevesinde düzenlenen imza töreni Albaraka Türk Genel Müdür Yardımcısı Hasan Altundağ ve TÜRKKEP Genel Müdür Yardımcısı Olgar Ataseven’in katılımıyla Albaraka Türk’ün İstanbul’daki genel merkezinde gerçekleştirildi.

Ataseven: “KOBİ’ler geleceğe hazırlanacak”

Şirketlerin e-Dönüşümü’nü hızlandırmak, tasarruf sağlatmak ve verimli çalışma ortamı ile birlikte kağıt kullanımını azalttırmayı hedeflediklerini belirten TÜRKKEP Genel Müdür Yardımcısı Olgar Ataseven, KOBİ’lerin yeni çağa hazırlanması, mobilite kazanması ve dijitalleşmesi adına Albaraka Türk ile gerçekleştirdikleri işbirliğinin önemine dikkat çekti. Ataseven ”TÜRKKEP olarak en önemli misyonumuz şirketlerin e-Dönüşümü’nü hızlandırmak, şirketlere tasarruf sağlatmak ve verimli çalışma ile birlikte kağıt kullanımını azaltmaktır. Türkiye’nin en önemli ve ilk katılım bankası olan Albaraka Türk ile iş birliğine gitmiş olmaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz. Albaraka Türk’ün yaygınlığı ve TÜRKKEP’in altyapısı ile KOBİ’ler geleceğe hazırlanacak” dedi.

Dijitalleşmenin merkezinde olduğu müşteri deneyimine odaklı bir anlayışla yenilikçi ürün ve hizmetler sunmayı sürdürdüklerini dile getiren Albaraka Türk Genel Müdür Yardımcısı Hasan Altundağ “Albaraka Türk olarak müşteri memnuniyeti bizim en büyük gücümüz. Bu yüzden müşteri deneyimine odaklanıyor, müşterilerimizin istek ve taleplerini, onların deneyimlerini iyileştirecek çözümlerle karşılamak için çalışıyoruz. Bu yolda en güçlü kaslarımızdan biri olan dijitalleşmeyi müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak üzere ürün ve hizmet ağımızın her alanına entegre etmeye devam ediyoruz. İnanıyorum ki TÜRKKEP işbirliğiyle sunduğumuz, KOBİ’lere yönelik E-Fatura Entegrasyonu müşterilerimizin hayatını daha da kolaylaştıracak ve memnuniyetlerini artıracak” dedi.

Etiketler: » » » »
Share
1918 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+5 = ?