logo

TÜRKKEP ve İKSAP Arasında İşbirliği

Soldan sağa: İKSAP Yönetici Ortağı Taner Pehlivan, İKSAP Yönetici Ortağı Volkan Ayhan, M. TÜRKKEP Yönetim Kurulu Başkanı Kurtuluş Nevruz, İKSAP Yönetici Ortağı Ahmet Yavuzalp, İKSAP Kurucu Ortağı Ayhan Şehrin, TÜRKKEP İş Ortakları İş Geliştirme Direktörü Dilek Akyürek

TÜRKKEP, İKSAP Bilişim Teknolojileri ile işbirliği protokolü imzaladı. İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen SAP Forum’da gerçekleşen imza törenine TÜRKKEP Yönetim Kurulu Başkanı M. Kurtuluş Nevruz ve İKSAP Yönetici Ortağı Ahmet Yavuzalp katıldı.

İlk Entegre KEP İK Uygulaması

İmzalanan protokol kapsamında İKSAP’ın İK uygulamaları alanındaki iş ortakları, çalışanlarının ücret pusulalarını gönderirken bundan sonra TÜRKKEP’in Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) hizmetiyle entegre çalışacak. Bu işbirliği ile SAP içinden olan ilk entegre KEP İK uygulaması da başladı. SAP müşterilerine daha iyi hizmet sağlamayı hedefleyen İKSAP, bu işbirliği ile e-Dönüşüm süreçlerinin kanuni tarafını da tamamlamış oldu.

TÜRKKEP Yönetim Kurulu Başkanı M. Kurtuluş Nevruz, İKSAP ile işbirliği yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Türkiye’de ilk kez hayata geçirilen KEP İK sisteminin şirketlerin yükünü hafifleterek zaman ve maliyet kaybının önüne geçtiğini vurgulayan Nevruz “KEP İK şirketlerin çalışanlarına ücret bordrolarının KEP ile yasal geçerli ve güvenli bir şekilde elektronik ortamda iletmesini sağlıyor” dedi. Bu sistem sayesinde İK süreçleri içindeki tüm işveren ve çalışan arasındaki yazılı iletişimin tamamının KEP kullanımı ile yasal bağlamda ve hukuki kanıt güvencesi ile yapılabildiğini belirten Nevruz “KEP İK sisteminde, kurum ile çalışanlar arasında; bordro, sözleşme, savunma talepleri, ihtarlar, mazeret izni kullanımı, yıllık izin kullanımı talepleri, atama yazıları, hedef ve performans değerlendirme, maaş artışı, prim ödemesi bildirimleri gibi süreçlerin tamamı, yasal bağlamda ve hukuki kanıt güvencesiyle gerçekleşiyor” dedi.

İKSAP, İK konusunda gelişime açık tüm organizasyonlar için ideal çalışma ortağı olarak öne çıkıyor. SuccessFactors ve Workforce ile Türkiye’de Bulut İK alanında iş süreçlerini ve iş kalitesini en üst seviyelere taşıyan İKSAP, aynı zamanda SAP Türkiye’nin kurulumundan bu süreye kadar dünya genelinde bordro lokalizasyonu yapıyor.

Etiketler: » » » »
Share
4844 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+2 = ?