logo

TÜVTÜRK, İstanbul’daki 14’üncü Sabit İstasyonunun Temelini Attı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı denetiminde Türkiye’de periyodik araç muayene hizmeti vermeye yetkili tek kuruluş olan TÜVTÜRK, İstanbul’da artan muayene talebine cevap verebilmek ve ağır vasıta muayene kapasitesini artırabilmek için il sınırları içinde yeni bir istasyon yatırımı gerçekleştiriyor.

İstanbul Avrupa Yakası’nda Arnavutköy ilçesinde, Hadımköy Yeşilbayır mevkiinde bulunacak yeni istasyonun temel atma törenine, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı 1. Bölge Müdürü Cem Murat Yıldırım ve TÜVTÜRK yöneticileri katıldı. Yapımına başlanan istasyon, TÜVTÜRK’ün İstanbul il sınırları içerisindeki 14’üncü, tüm Türkiye’deki 206’ıncı sabit istasyonu olacak. İstanbul’da yeni istasyon ile birlikte motosiklet ve sabit istasyon sayısı 16’ya yükselecek. Yeni istasyon hizmete vermeye 2017 son çeyreğinde başlayacak.

TÜVTÜRK tarafından inşa edilecek istasyonda ayrıca araç muayenesi için gerekli olan egzoz emisyon muayene hizmeti de verilecek. Ayrıca istasyon içerisinde müşterilerin sosyal ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kafeterya da inşa edilecek.

Randevular ücretsiz

İstanbullu araç sahipleri, araç muayene hizmeti için www.tuvturk.com.tr sitesinden veya TÜVTÜRK Çağrı Merkezi’nden ücretsiz randevu alabiliyor.

Etiketler: »
Share
2716 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+8 = ?