logo

Ufuk Dinç, Burgan Bank Dijital Bankacılık Grup Başkanlığı’na Atandı

Burgan Bank Dijital Bankacılık Grup Başkanı Ufuk Dinç

Burgan Bank, teknoloji alanında önemli yatırımlar gerçekleştirmeyi sürdürüyor. Bu yılın başında yeni internet bankacılığı ile müşterilerini buluşturan banka, kurum içerisinde Dijital Bankacılık Grubunu oluşturarak bu alandaki çalışmalarına hızla devam ediyor.

Burgan Bank Türkiye’nin strateji ve hedefleri kapsamında, dijital bankacılık ürün ve uygulamalarını daha etkin ve verimli yönetmesi amacıyla oluşturulan Dijital Bankacılık Grubu’na Ufuk Dinç Grup Başkanı olarak atandı.

1994 yılında İTÜ Uçak Mühendisliği lisans, 1997 yılında İTÜ Endüstri Mühendisliği yüksek lisansını tamamlamış olan Ufuk Dinç, kariyerine 1995 yılında Demirbank’ta başladı. 2000-2008 yılları arasında İktisat Bankası, Oyakbank ve Bank Pozitif’te Organizasyon, Proje Yönetimi, İnsan Kaynakları, Alternatif Kanallar ve Bilgi Teknolojileri alanlarında yöneticilik yapan Dinç, 2008-2015 yılları arasında Bank Pozitif’in iştiraki olan C Bilişim A.Ş. Genel Müdürü olarak görev aldı. 2012 yılı sonrasında ise Bank Pozitif’te Yeni Nesil Bankacılık’tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı yaptı. İngilizce bilen Dinç, evli ve 1 erkek çocuk babasıdır.

Etiketler: »
Share
4535 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+9 = ?