logo

Uğurlu Dükkan Rooms Bozcaada Misafirlerine Kapılarını Açtı

Kurumsal hayatı geride bırakarak 2016 yılında İstanbul’dan taşınan çift, Tuğba ve Tolga Ayyıldız’ın, 2018 yılında Sapanca’da hayata geçirdiği Uğurlu Dükkan artık Bozcaada’da da hizmet veriyor. Adanın en merkezi bölgesinde yer alan Uğurlu Dükkan Rooms Bozcaada, butik oteli, kafesi ve tasarım mağazası ile misafirlerini ağırlıyor. Beyaz rengin hâkim olduğu Uğurlu Dükkan Rooms Bozcaada elde şekillendirilmiş yatakları, jakuzileri ve mobilyasız dizayn edilen odalarında az eşya ile minimal tatil severleri ağırlamayı hedefliyor.

Kadın üreticilerle çalışılıyor!

Dekorasyonda olduğu gibi menüsünde de yerel ve geleneksel malzemeleri günümüze uyarlamayı tercih eden Uğurlu Dükkan Rooms Bozcaada’da büyükanne mutfağından çıkan lezzetler modernize edilerek konuklara sunuluyor. Hazır malzemelerin kullanılmadığı mutfakta ürünlerin büyük bir bölümü Türkiye’nin çeşitli yörelerinde faaliyet gösteren kadın üreticilerden satın alınıyor. Uğurlu Dükkan Cafe Bozcaada’nın menüsünde, kahvaltı tabağı, şakşukalı ve pesto soslu börek çeşitleri, mezeler, mantarlı-ıspanaklı ve enginarlı-portakallı ekmek üstü lezzetler ilgi görürken, ev yapımı pasta ve tatlılar dikkat çeken lezzetler arasında yer alıyor.

Uğurlu Dükkan’ın gözdesi el yapımı ürünler!

Uğurlu Dükkan Rooms Bozcaada içerisinde yer alan Uğurlu Dükkan’da ise tamamı kadın tasarımcıların ürettiği, el yapımı, masa üstü ve duvar süsü olarak kullanılabilecek seramik, ağaç objeler, elde şekillendirilmiş porselen ve seramik fincanlar ve bijuteri ürünleri bulunuyor.

Pandemi kuralları kapsamında alınan önlemlerin en üst seviyede tutulduğu Uğurlu Dükkan Rooms Bozcaada’ya HES kodu ve TC kimlik bilgileri ile giriş yapılıyor ve tüm odalar her ziyaretçi çıkışında dezenfekte ediliyor.

Etiketler: » »
Share
2889 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+1 = ?