logo

Velvet Cafe Balat’ta

Ev yapımı un helvası ve özel tasarım Türk fincanlarıyla fark yaratan Velvet Cafe’nin Galata’dan sonraki yeni adresi Balat. Velvet Cafe Balat, 20 Mayıs 2018 tarihinde misafirlerini karşılamaya hazırlanıyor.

Hayatımız teknolojiyle kolaylaşırken, aynı hızla giderek sıradanlaşıyoruz. Kahve içiyoruz ama kokusunu içimize çekmiyoruz. İçtiğimiz fincana bile dikkat etmiyoruz. An’ı yaşadığımızı zannedip aslında olanı kaçırıyoruz. Velvet Cafe’de ev yapımı ürünleri ve özel kahve fincanı sunumlarıyla misafirlerini dünden bugüne yolculuğa çıkarıyor. Ekim 2013’den beri Galata’da hizmet sunduklarını anımsatan Velvet Cafe Sahibi Yüksel Kukul “Biz misafirlerimize ev sıcaklığını sunmayı hedefliyoruz. Annemle ikimizin hayaliydi böyle bir mekan. Teyzemin de aramıza katılmasıyla, ufak ama nostaljik cafemizde, vintage dekorasyonu ile misafirlerimize sanki büyükannelerinin evine gitmişcesine ağırlıyoruz” dedi. 2015 yılında Time-out 101 lezzet festivaline damgasını vuran kaymaklı un helvası ve dillere destan antika fincanları ile tanıdıklarını söyleyen Kukul “Her bir misafirimiz ve çalışanlarımızla büyük bir aile olduk. Bu büyük aileyi şimdi Balat Çimen Sokak’taki ikinci mekanımızda daha geniş masalarda ve rengarenk çiçeklerle dolu bahçesinde ağırlamaya hazırlanıyoruz” dedi.

Birlikte daha kalabalık misafirlerin ağırlanacağı, güzel anıların yaşatılacağı ve sohbetlerin en koyusuyla hatırın kim bilir kaç yıl alacağı bu mekanın kapıları 20 Mayıs’ta açılıyor.

Etiketler: » »
Share
5168 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+6 = ?