logo

VeriPark ve Enova Güçlerini Birleştirdi

jenerik_birlesme_satinalma2

Tüm dünyada finans devleri için hayata geçirdiği bankacılık, sigortacılık ve emeklilik projeleri ile küresel alanda dikkatleri üzerine çeken VeriPark, Türkiye’de Microsoft’un en yetkin SharePoint iş ortaklarından biri pozisyonunda bulunan enova:’yı bünyesine katarak 2015’teki büyüme hamlelerine bir yenisini ekledi.

“enova:”nın 100% hissesini satın alan VeriPark CEO’su Özkan Erener enova: satın alması, VeriPark’ın portal ekosisteminde çok daha etkin çalışmalar gerçekleştirmesi adına son derece önem taşımaktadır. Özellikle İnsan Kaynakları alanında kayda değer çalışmalar yürüten enova:’nın, VeriPark ürünleri ile beraber çok daha kolay ulaşılabilir çözümler sunmak konusunda rakipsiz bir noktaya gelmesini hedeflemekteyiz” dedi.

2000 yılının başlarından bu yana kurumsal intranet portalleri, internet ve extranet portal çözümleri, kurum içi doküman yönetimi, iş süreçlerinin geliştirilmesi, kurumsal uygulama entegrasyonu ve kurumların ihtiyaçlarına yönelik özel yazılım geliştirme konularında faaliyet gösteren enova:, aynı zamanda Microsoft’un önde gelen iş ortaklarından biri konumunda. VeriPark ile yapılan anlaşmayı değerlendiren enova: Genel Müdürü Beni Melamet “VeriPark ile hayata geçen işbirliği enova: markasının bulunduğu pozisyonunu daha da güçlendirmesine yol açacağına olan inancımız tam. Farklı alanlarda derinlemesine uzmanlaşmış iki firmanın enerjisi ile enova:’nın yeni nesil çözümler geliştirme konusunda öncü ve lider bir konuma gelmesini planlıyoruzdedi.

Etiketler: » » » » »
Share
2184 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+5 = ?