logo

Vestel, CIPS Sertifikasını Almaya Hak Kazandı

mh_vestel_sertifika

CIPS Müşteri İlişkileri Direktörü Duncan Brock, Vestel Şirketler Grubu Ar-GE Müdürü İhsaner Alkım, Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan

Müşterilerine “en kaliteli olanı” ulaşılabilir kılma ve pazarda birinci olma vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren Vestel, bunu şirket içerisinde her departmana yansıtarak kalıcı başarılara imza atıyor. Vestel’in bu yaklaşımının bir sonucu olarak hem Elektronik hem de Beyaş Eşya satınalma departmanları önemli bir başarıya imza atarak CIPS (Chartered Institude of Procurement and Supply- İmtiyazlı Satınalma ve Tedarik Enstitüsü) sertifikasını almaya hak kazandı.

CIPS sertifikası, bu sertifikaya sahip şirketlere de önemli bir saygınlık kazandırıyor. Vestel’in sağlam ve profesyonel bir satınalma yönetim sisteminin varlığını gösteren CIPS Kurumsal Sertifikası, 100’den fazla uluslararası firma tarafından kullanılıyor.

Zor bir değerlendirme sürecinden sonra bu belgeyi almaya hak kazandıklarını belirten Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan “Vestel, yapılan değerlendirme sonucunda kazandığı bu sertifika ile satınalma uygulamalarında uluslararası standartları yakaladığını belgelemiş oldu. Mevcut uygulamaların sağladığı avantajlar nedeniyle, süreci en hızlı tamamlayan ve aynı anda iki şirketine birden sertifikayı sağlayan sayılı firmalardan biri olduk.” dedi. Vestel’in tüm birimleri ile uluslararası arenada yarışacak düzeyde olduğunu ifade ederek sözlerine devam eden Erdoğan” Vestel tüm organizasyonunda Türkiye’nin gurur duyacağı bir şirket olmayı sürdürüyor. Sadece üretimde değil, tasarımda, operasyonda, insan kaynağında, kısacası Vestel çatısı altındaki tüm süreçlerde gurur duyacağımız bir yapı oluşturduk. Bu, Türkiye’nin, Türk insanının ve yerli üretimin başarısıdır” dedi.

Vestel, bu sertifikayı alabilmek için CIPS tarafından altı aylık bir inceleme sürecine tabi tutuldu. “Liderlik ve Organizasyon”, “Strateji”, “İnsan”, “Süreç ve Sistemler”, “Performans Yönetimi” olmak üzere 5 ana başlık altında, 110 farklı kriterde değerlendirme yapıldı. Hem Vestel Elektronik hem de Vestel Beyaz Eşya satınalma ekiplerinin sahip olduğu CIPS sertifikası; Vestel’in satınalma uygulamalarında uluslararası standartların yakalandığını ve satınalımlarını, tutarlı, şeffaf ve etkin bir şekilde yönettiğini belgelendiriyor.

Etiketler: » »
Share
2453 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+2 = ?