logo

Vestel Televizyon Alana D-Smart Paketleri Hediye

mh_vestel_turan_erdogan

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan

D-Smart ve Vestel işbirliği ile Vestel’den televizyon alanlara dijital yayın platformu D-Smart’tan televizyon paketleri hediye ediliyor. 3 büyüklerin hazırlık maçları, dünyaca ünlü filmler, diziler, belgeseller, eğlence ve ulusal kanallar dahil, 85’i HD 280’den fazla kanal Vestel televizyon sahipleri ile buluşuyor.

Vestel’lilere özel D-Smart Paketleri

İşbirliği doğrultusunda 31 Ağustos’a kadar Vestel 40” ve üzeri televizyon satın alanlara 85’i HD 280’den fazla kanaldan oluşan D-Smart HD Mega paket, Eğlencesever ve Belgeselsever paketleri hediye ediliyor.

Temmuz ayı boyunca yapılan aktivasyonlar kapsamında 01 Eylül’e kadar, Ağustos ayı boyunca yapılacak olan aktivasyonlar kapsamında ise 01 Ekim’e kadar, kumanda kalabalığına son veren D-Fix (modül) ile birlikte taahhütsüz D-Smart aboneliği hediye ediliyor.

Hediye edilen dönem sonunda Vestel’liler avantajlı fiyatlarla aboneliklerine devam edebiliyor ya da ekstra bir ücret talep edilmeden D-Smart D-Fix; kurulum yapılmış olan adresten iade alınıyor.

Kampanyaya kolay katılım

– Kampanya aktivasyon kodları, televizyon kurulumunu takiben SMS aracılığıyla ulaşıyor.

– Aktivasyon kodları ile birlilkte D-Smart’ın 0850 266 00 00 numaralı çağrı merkezine kurulum talepleri iletiliyor.

– D-Smart kurulum ekipleri, tercih edilen tarih ve saatte gelerek kurulumu gerçekleştiriyor.

İşbirliğine değinen D-Smart CEO’su Mükremin Sarıer “Türkiye’nin yenilikçi dijital yayın platformu D-Smart olarak teknolojinin gelişimine katkıda bulunan Vestel ile iş birliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Vestel televizyon alanlara D-Smart’ın zengin içeriğini HD kalitesi ile Eylül ayına kadar ücretsiz sunuyoruz, üstelik herhangi bir taahhüt talep etmiyoruz. Aboneliklerine devam eden Vestel’lilere, D-Smart dünyasının avantajlı fırsatlarını tek fiyat ve net fatura ile sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Turan Erdoğan: “Vestel’in lider teknoloji ve dijital çözüm şirketi olma vizyonu doğrultusunda bir işbirliği”

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan “Türkiye’nin en yenilikçi dijital TV platformu olan D-Smart’la yaptığımız bu işbirliği, Vestel’in lider teknoloji ve dijital çözüm şirketi olma vizyonu doğrultusunda çok önemli gördüğümüz bir işbirliği oldu. Tüketicilerin televizyon satın alırken sadece donanımsal özelliklere dikkat etmediğini, satın alacakları televizyon içinde kendi  ilgi alanlarına göre içerik ve platformlar olmasına da önem verdiğini biliyoruz ve TV üretimimizde son teknolojinin yanı sıra içeriğe de büyük önem veriyoruz. Bu sebeple D-Smart’la yaptığımız bu anlaşma bizim için çok kıymetli. TV pazarında Türkiye’de açık ara lider, Avrupa’da da ikinci sırada olan, Türkiye’nin TV ihracatının %90’ını tek başına gerçekleştiren Vestel olarak bundan sonra da içerik projelerine ağırlık vereceğiz” dedi.

www.dsmart.com.tr

Etiketler: » » »
Share
2588 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+6 = ?