logo

Viell, Ulaşılabilir Lüks Markalara Yeni Nesil Pazarlama Imkanları Sunuyor

Seçkin üyeleri içinde barındıran, kitlesi geniş, kendi içerisinde segmentlere ayrılmış sosyal kulüp Viell, hem ulaşılabilir lüks markalara hem de üyelerine ayrıcalıklı teklifler sunuyor. Yazılımındaki yapay zeka özelliği sayesinde, üyelerin ilgisini çekebilecek içerikler ve markaları kişiye özel sıralayarak dinamik bir uygulama deneyimi yaşatan Viell, ulaşılabilir lüks markalar için Türkiye’nin kitlesi olan ilk lüks tüketim pazarlama platformu olma özelliğiyle öne çıkıyor.

Markaları doğru alıcı kitlesiyle buluşturuyor

A+, A, B+ ve B tüketici segmentindeki üyelerden oluşan Viell platformu, markalara üyelerinin ilgi alanlarına göre düzenlenen içerik alanlarında, hedef kitlesine göre konumlandırılan reklamlar verme imkanı tanıyor. Markalar, uygun Viell üyelerine uygulama içinden direkt mesaj göndererek potansiyel müşterilerine doğrudan ulaşıp, mesaj reklamı, bildirim reklamı ve e-posta reklamı da yapabiliyor.

Viell, online ve offline reklam seçenekleri ile üst segment tüketim alışkanlığı olan doğru alıcı hedef kitleye ulaşılmasını ve markaların, ürün ve hizmetlerini müşterilerine unutulmayacak seçkin deneyimlerle sunmalarını da mümkün kılıyor. Markalar, Viell platformunda kurumsal profil açıp Viell üyeleriyle birebir etkileşime geçebiliyor. Uygulama içerisinde şirket profili oluşturabilen markalar, içerik paylaşarak potansiyel müşterilerine ulaşabiliyor ve içerik performanslarını da takip edebiliyor.

Viell, markalara ait katalog veya deneme ürünlerini ev ve ofislerine kadar gönderip ürünleri üyelerine birebir deneyimleyebilme imkan da sağlıyor. Otomotiv, inşaat, perakende gibi sektörlerde faaliyet gösteren şirketlerin ürünlerini üyelerine birebir deneyimletme fırsatı sunan Viell, pazarlama alanında gerçekleştirilmesi zor bir operasyonu yürüterek, birebir deneyimletme pazarını oluşturuyor.

Etiketler:
Share
1380 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+8 = ?