logo

Villa Kore Çeşme Kapılarını Misafirlerine Açtı

mh_villa_kore_cesme

Çeşme Ilıca Yıldızburnu’nda yıllarca sahibi olan aile fertlerini ve onların dostlarını ağırlayan Villa Kore yalısı, ailenin ikinci ve üçüncü nesil temsilcileri tarafından butik otele dönüştürülerek Villa Kore Çeşme adıyla misafirlerini ağırlıyor.

Tam kırk yıl boyunca ailenin en güzel hikayelerine tanıklık eden Villa Kore, yepyeni hikayelerin kahramanları için şimdi de kapılarını misafirlerine açıyor.

Otel denize sıfır konumu, kendine ait özel plajı ile iki bölümden oluşuyor. Villa Kore 1975, 10 odasıyla hizmet verirken, modern mimariden esinlenerek tasarlanan Villa Kore 2015, 18 odasıyla misafirlerini ağırlayacak.

Çeşme’de gizli bir cennet

Geçmişe sadık kalınarak kısmen yenilenen ve her odası farklı tarzlarda dekore edilen Villa Kore 1975 odalarının tamamı dünyaca ünlü Çeşme kum plajına bakıyor. Kendi özel plajının yanı sıra arka bölümünde özel havuzu bulunuyor. Otel misafirlerine Germiyan Köyü’ndeki çiftliklerinde organik tarım ile yetiştirilen taze meyve ve sebzelerle sağlıklı sofralar hazırlıyor.

İzmir’in vazgeçilmezi GILDA geri döndü

Otel sahiplerinden Ayşen Ertenü tarafından 2000’li yılların başında İzmir 1. Kordon’da açılan efsane GILDA Restaurant yine o dönemdeki şeflerinden Barış Torcu ve eşi Bahar Torcu tarafından Villa Kore bünyesinde tekrar hayata geçti. Korestaurant by GILDA Çeşme-Ilıca’da özel tatlar arayanlar için yepyeni bir seçenek olarak hem Villa Kore’nin konuklarına hem de keyifli bir akşam yemeği yemek isteyen misafirlere 19.30-23.00 saatlerinde hizmet veriyor.

Villa Kore Otel operasyonun başında deneyimli otelci Ece Çorak var. Araba ile Çeşme’ye 10 dk., Alaçatı’ya 5 dakika uzaklıkta bulunan Villa Kore Çeşme, yörenin tüm hareketliliğine yakın olmakla birlikte, yeşilliği, sakinliği ve misafirperverliğiyle dikkat çekiyor.

www.villakore.com.tr

Etiketler: » » »
Share
3668 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+6 = ?