logo

Vodafone Karakartal Beşiktaş’a Kazandırıyor

Beşiktaş JK Başkanı Fikret Orman, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy

Beşiktaş JK ile sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone, isim ve forma göğüs sponsorluğunun yanı sıra alanında bir ilk olan Vodafone KaraKartal hareketiyle kulübe katkı sağlamaya devam ediyor. 2014 yılı sonunda hayata geçirilen Vodafone KaraKartal hareketinin kulübe katkısı, “Arkadaşını Getir” kampanyası ile Nisan, Mayıs ve Haziran’ı kapsayan 3 aylık dönemde yaklaşık 1,2 milyon TL ile rekor seviyeye ulaştı. Böylece, Beşiktaş JK’ya 2,5 yılda 5 milyon TL’yi aşkın ek gelir sağlanmış oldu.

Fikret Orman: “Vodafone’un katkısı en önemli yapıtaşlarımızdan”

Vodafone ile gerçekleştirilen işbirliğinin kulübün hedefleri doğrultusunda ciddi katkı sağladığını belirten Beşiktaş JK Başkanı Fikret Orman “Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasını imzaladığımız Vodafone ile olan beraberliğimiz kulübümüze katkı sağlamaya devam ediyor. İşbirliğimiz kapsamında kulübümüze sağlanan katkı, Beşiktaş’ın hedefleri doğrultusundaki en önemli yapıtaşlarından biri. Buna imkân yarattığı için Vodafone Türkiye’ye ve bizi her anlamda destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Engin Aksoy: “Hedefimiz, tüm Beşiktaşlıları Vodafone KaraKartal’lı yapmak”

Yaptıkları yatırımlarla Beşiktaş’ın en büyük destekçisi olmayı sürdürdüklerini belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy “Beşiktaş JK sponsorluğumuz; stadyum isim hakkını, futbol takımı ana sponsorluğunu ve akıllı stadyum yatırımını kapsıyor. Sponsorluğumuzun başlangıcından bu yana çok güçlü bir pazarlama ve iletişim planıyla Beşiktaş ve Vodafone Park markalarına önemli yatırımlar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Beşiktaşlılık teması etrafında geliştirdiğimiz Vodafone KaraKartal hareketiyle de Beşiktaşlı abonelerimize tarifeye ek aylık bir ücretle hem takımlarına destek olma hem de çeşitli ayrıcalıklardan yararlanma fırsatı sunuyoruz. Hareketimizin kulübe sağladığı katkı, Nisan, Mayıs ve Haziran’ı kapsayan 3 aylık dönemde yaklaşık 1,2 milyon TL ile rekor seviyeye ulaştı. Beşiktaş JK’ya sunduğumuz toplam katkı ise 2,5 yılda 5 milyon TL’yi aştı. Hedefimiz, tüm Beşiktaşlıları Vodafone KaraKartal’lı yapmak. Beşiktaş JK’yı ve Beşiktaşlıları Vodafone’un gücüyle kanatlandırmayı sürdüreceğiz” dedi.

Arkadaşını getirene internet hediye

Vodafone KaraKartal hareketi kapsamında “#BizKaraKartalız, birlikte yürür, birlikte kazanırız” temasıyla sunulan “Arkadaşını Getir” kampanyasında, arkadaşıyla birlikte Vodafone KaraKartal’a gelen herkese 3 GB internet hediye ediliyor. Bir abonenin bir ayda en fazla 4 kez yararlanabildiği kampanyayla toplam 12 GB’ye kadar internet kazanmak mümkün oluyor. Kampanya, yoğun ilgi nedeniyle 12 Ekim’e kadar uzatıldı.

Hem takım hem taraftar kazanıyor

Vodafone KaraKartal hareketi kapsamında Vodafone’un zengin tarife dünyasından kendilerine en uygun tarifeyi seçebilen Beşiktaş taraftarları, aylık tarife ücretlerine ek 3TL ve 5TL’lik destek paketlerinden birini tercih ederek takımlarına destek olabiliyor. Ayrıca, takımla birlikte yurtdışına seyahat, hediye VIP ve normal biletler, antrenman ziyareti, futbolcularla yemek yeme ve fotoğraf çektirme, Vodafone Park turu, imzalı forma gibi özel fırsatlardan yararlanma şansına da sahip oluyor.

Halihazırda Vodafone abonesi olanlar, Vodafone KaraKartal hareketine katılmak için seçmek istedikleri pakete göre “BJK3” veya “BJK5” yazarak 1903’e SMS gönderebiliyor. Vodafone abonesi olmayanların ise en yakın Vodafone Cep Merkezi’ne başvurması gerekiyor.

Vodafone KaraKartal hareketi hakkında ayrıntılı bilgi almak için www.vodafone.com.tr/karakartal ziyaret edilebilir.

Etiketler: » » » »
Share
2464 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+7 = ?