logo

VRESORTS, Türkiye’de Partner Olarak NY&CO’yu Seçti

NY&CO Global Hospitality Co. Yönetim Kurulu Başkanı Nermin Yurtoğlu

Hızla gelişen teknoloji Seyahat Sektöründeki alışkanlıkları da dönüştürüyor ve değiştiriyor. Özellikle yaşanmakta olan pandemi ile birlikte ciddi boyutlara ulaşan teknoloji ve dijitalleşme, seyahat deneyimlerini fiziksel boyuttan çıkartıp zihnin sınırlarının ötesine taşıyor.

NY&CO’yu Partner Olarak Seçti

Bu süreçte önem kazanan VR (Sanal Gerçeklik) teknolojileri konusunda çözüm sunan VRESORTS, Türkiye’de seyahat kavramını değiştirmeye hazırlanırken kendine sektörün önde gelen turizm danışmanlık firması NY&CO’yu partner olarak seçtiğini duyurdu.

NY&CO Global Hospitality Co. Yönetim Kurulu Başkanı Nermin Yurtoğlu “Bu işbirliğinin Türkiye turizminin sadece bugününü değil geleceğini şekillendirmede de oldukça katkısı olacağını belirterek, sektörde yer alan tüm paydaşları yakından ilgilendirdiğini düşünüyoruz. Özellikle pandemi ile birlikte teknoloji dijital dünyanın sınırlarını da zorlamaya başlamış, seyahati deneyimlemek için fiziksel olarak orada bulunmanın gerekliliğini ortadan kaldırmıştır. VRESORTS (VR) teknolojisi ile birlikte potansiyel müşterilerinize işletmenizi sanal ortamda deneyimleyebilme imkanı yaratarak dilerseniz bu zihinsel deneyimini derhal satış ve rezervasyona çevirme fırsatı da sunuluyor. Bu durum yalnızca otel ve resort gibi turizm işletmelerinin değil şehirler, bölgeler ve ülkeler kısaca destinasyonlar için de yepyeni bir pazarlama şekli olarak karşımıza çıkıyor. Yeni dünyada tanıtım, pazarlama, satış artık sanal olarak zihne ve hayal gücüne ulaşabilen markaların işi olacak. Biz bu işbirliği ile VRESORTS teknolojisi kullanan destinasyon ve işletmelerin öne çıkmaları için önemli bir fırsat sunuyoruz. Bu ayrıcalıktan faydalanmak isteyenlerin artık Türkiye’de özellikle İstanbul’da bizlere ulaşmaları yeterli olacak” dedi.

Etiketler: » » »
Share
17383 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+10 = ?