logo

Vue Lounge & Bar Güney Amerika Sıcaklığını İstanbul’a Taşıyor

mh_vue_lounge_bar

Hyatt Regency İstanbul Ataköy Oteli’nin 17. katındaki Vue Lounge & Bar, panoramik Marmara Denizi manzarası, özel yapım kokteylleri ve şık ambiyansı ile kısa sürede İstanbul’un yeni çekim merkezi haline geldi. Vue Lounge & Bar Türkiye’nin ilk orjinal ceviche barıyla misafirlerine Güney Amerika’nın renkli ve sıcak atmosferini yaşatıyor. Peru’nun önde gelen şeflerinden Bruno Gavidia, VUE’ye özel olarak hazırladığı Peru cevichesini Türk lezzet severlerle buluşturuyor.

Ceviche, Güney Amerika’dan dünyaya yayılan başta Londra olmak üzere çok kısa bir sürede tüm Avrupa’da trend haline gelen bir lezzet. Ceviche, balık ve çeşitli deniz ürünlerinin misket limonu suyuyla marine edilmesi, ısıya gerek olmaksızın, sudaki asitle pişmesi yöntemiyle hazırlanıyor.

VUE’de yer alan Ceviche barını, Perulu şef Bruno yönetiyor. Bruno’nun geleneksel Peru mutfağına ait ceviche menüsünde, doğal fermantasyonla pişen deniz ürünleri acı biber, taze kişniş, yeşil soğandan, sarımsak, haşlanmış tatlı patates, mango ve mısırgibi farklı lezzetlerle sunuluyor. Şef Bruno, VUE’de sunulan Latin tapas ve Güney Amerika menülerinin de yaratıcısı.

VUE özel yapım kokteylleriyle misafirlerine farklı ve yeni lezzetler sunuyor. Barrel Aged Cocktails (Fıçıda Bekletilerek Harmanlanmış Kokteyller) mekan için özel olarak üretilmiş üç çeşitten oluşuyor: “Mai Tai”, “Istanbulite” ve “Martinez”. Mekanın favorisi VUEimzalı “Turkish Delight” ise Russian Standard, parfait d’amaur, tropik meyve suyu ve ahududu çayı şurubundan hazırlanıyor.

Açık ve kapalı oturma alanlarına sahip Vue Lounge & Bar, adını Marmara’ya bakan nefis manzarasından alıyor. Fransızcada “manzara” anlamına gelen Vue, gemi formundaki otel binasının 17. katında,kaptan köşkü denilebilecek bir konumda bulunuyor. DJ performansları ve profesyonel ekibi ile renkli ve eğlenceli bir ortam vaad eden VUE, Pazartesi ve Salı hariç her gün saat 17.00’dan itibaren hizmet veriyor.

istanbulatakoy.regency.hyatt.com

Etiketler: » » » » » » » »
Share
2659 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+3 = ?