logo

W Lounge Yenilendi!

mh_w_lounge_yenileme

W Istanbul, yenilenen yüzü ile misafirlerini ağırlamaya başladı. Değişen girişi ile ilk andan itibaren iddiasını ortaya koyan otel, girişten W Lounge’a kadar uzanan ve bir mücevher kutusunu andıran etkileyici tüneli ile misafirlerine hoş geldin diyor.

Renovasyonu Mahmut Anlar tarafından gerçekleştirilen ve ünlü mimarın ‘’Mücevher Kutusu’’ diye nitelendirdiği konsept ile yenilenen W Istanbul, şehrin şık ambiyansını ve cosmopolit kimliğini modern bakış açısıyla yorumluyor.

Otelin girişinde yer alan “Who’s Behind The Mirror/ Aynanın arkasında ne var?” enstalasyonu, renovasyon sonrası en çok dikkat çeken unsurlar arasında yer alıyor. Türk gelenekleri ile modernize edilmiş sanatın birleşimi aynalı duvarlar, ışık ve imaj oyunlarıyla W Istanbul misafirlerine büyülü bir atmosfer sunuyor. Arka bölümü Osmanlı kültüründen motiflerle süslenen aynalı duvarlar, döndüklerinde Osmanlı’dan kalma ve halen Istanbul’da bulunan ikonik tarihi eserleri W Istanbul’a taşıyor.

W Lounge, renovasyon sonrası yenilenen yüzü ile şık ve keyifli bir ortam sunarken, ünlü organizasyonların, şık defilelerin ve unutulmaz Dj performanslarının vazgeçilmez mekânı olmaya devam ediyor. Mahmut Anlar tarafından bilgeliği temsil eden tarihi Ayasofya’dan ilham alınarak tasarlanan özel oturma grupları dikkat çekiyor. W Lounge genelindeki özel alanlarda separatör görevi gören farklı renklerdeki “W” sembolü, özel partilere tanıklık edeceğiniz Daily Bar’ın tavanında ise bar aksını tanımlamak için kullanılıyor.

Göz alıcı girişi ve yeniden yorumlanan W Lounge ile W Istanbul, bu şık atmosferi yaşamak isteyenleri bekliyor!

Daha fazla bilgi için: www.whotels.com, www.whotels.tumblr.com veya www.wresidences.com

Etiketler: » »
Share
2740 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+7 = ?