logo

Western Digital Yeni Ürünlerini Tanıttı

mh_wd_basin_toplantisi_sogo_house

Western Digital, 16 Kasım 2016 tarihinde gerçekleştirdiği organizasyonla ilk WD markalı SSD’leri olan WD Blue ve WD Green’i tanıttı. My Passport ve My Book sabit sürücülerinin yenilenen tasarımlarının tanıtımının da yapıldığı organizasyon, Ortadoğu, Afrika, Türkiye ve Güney Asya Kıdemli Satış Direktörü Saifuddin Khwaja, Orta Avrupa İş İçerik Çözümleri Direktörü Mario Bartnig, Dahili Ürünlerden Sorumlu Ülke Müdürü Arkın Balıkçıoğlu ve Markalı Ürünlerden Sorumlu Ülke Müdürü Belma Oğur’un katılımıyla gerçekleşti. Katılımcılar ilk kez WD markasıyla piyasaya sürülen SSD’ler ile tasarımı yenilenen My Book ve My Passport sürücüleri deneyimleme imkanı bulurken, sürücülerle ilgili merak ettikleri sorular hakkında da konunun en yetkili kişilerinden bilgi aldı.

İlk kez WD markasıyla piyasaya sürülen SSD’ler performans, pil ömrü ve verimlilik açısından PC’ler için iyi bir çözüm sunuyor. WD Blue ve WD Green SSD’ler, veriyolu aracılığıyla elde edilebilecek maksimum performansı sağlarken, programların yanıt verme hızlarını da en üst seviyeye taşıyor. HDD disklere göre, daha sessiz çalışan ve ısınma sorununa neden olmayan WD SSD’ler, daha az güç ve ısı kullanarak işlem yapma becerisine de sahip. WD SSD’ler, kullanıcılara performans ve kapasite takibi için ücretsiz WD SS Dashboard yazılımı da sunuyor. SSD serisinden WD Blue SSD, daha yüksek performans arayanlara ve hız sınırlarını zorlamak isteyenlere hitap ederken; WD Green SSD uygun fiyatla yüksek performans arayan kullanıcılar için ideal bir seçenek oluşturuyor.

WD’nin yeni SSD’leri ile ilgili bir konuşma yapan WD Dahili Ürünlerden Sorumlu Ülke Müdürü Arkın Balıkçıoğlu, WD Blue ve WD Green SSD’leri geliştirerek piyasaya sürmekten büyük gurur ve mutluluk duyduğunu belirterek “Flaş tabanlı kapsamlı bir depolama serisi için müşterilerimiz ve ana satıcılarımızdan önemli bir talep bulunuyor. WD’nin SSD serisinin, müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu performans, kapasite ve güvenilirlik açısından mükemmel bir çözüm oluşturacağına inanıyoruz” dedi.

Sabit sürücüler ve taşınabilir sürücüler ile ilgili video gösterimi ve sunumların da yer aldığı organizasyonda, WD SSD’ler büyük ilgi görürken yeniden tasarımlanan My Passport, My Passport for Mac ve My Book sabit sürücüleri de dikkat çekti. Modern ve yenilikçi bir bakış açısıyla yeniden tasarımlanan My Passport ve My Book; estetik görünümü ve hafifliği ile büyük ilgi gördü. WD’nin kullanıcı ihtiyaçlarına odaklanarak geliştirdiği yeni sürücüler, şifre koruması ve donanım şifrelemesi de içerdiğinden; veri depolama işlevinin yanı sıra, kullanıcı deneyimini kişiselleştirme imkanı da oluşturuyor. Siyah, sarı, kırmızı, beyaz, turuncu ve mavi olmak üzere, altı canlı renk seçeneğiyle sunulan My Passport sürücüleri ile siyah ve şık tasarımıyla öne çıkan My Passport for Mac kolay taşınabilir olması, yüksek güvenlik içermesi ve estetik görünümü ile yoğun hayat temposunda kullanıcılar için vazgeçilmez bir alternatif yaratıyor.

Markalı Ürünlerden Sorumlu Ülke Müdürü Belma Oğur, WD’nin yeni tasarımlarıyla ilgili olarak “Depolama konusunda tasarım ve kullanıcı deneyimine odaklanarak, daha yaratıcı ve efektif çözümler geliştirmeyi hedefleyen ekibimiz, My Passport ve My Book’u daha üst düzeye taşıyarak yeniden yorumladı. Kolay taşınabilir, şifreleme sistemine sahip ve güvenilir sürücüler ile tasarım dilini yeniden yorumlarken, depolama çözümlerinin kullanıcıların günlük yaşantısını da bir üst düzeye taşıyan ve kolaylaştıran bir hale kavuşmasını istedik” dedi.

İlk WD markalı SSD sürücüler ile My Passport ve My Book’un yeni tasarımları 2016 Kasım ayının ortalarından itibaren Türkiye’de de satışa sunuldu.

Etiketler: » » » » » » »
Share
2393 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+8 = ?