logo

Wizard Games, Tencent’ten Yatırım Aldı

Son dönemde yatırımlarını FPS oyunlarına yönelten Çin’in en önemli bilişim şirketleri arasında yer alan Tencent, oyun dünyasının önemli ismi Wizard Games’e yatırım yaptı. Yatırım, geçtiğimiz yıllarda Oyun Sektöründe en hızlı büyüyen ve en geniş yelpazesi olan FPS oyun kategorisine yapıldı. Wizard Games, net bir rakam olmamakla birlikte, birkaç yüz milyon Çin Yuan’ı olarak açıklanan yatırımı, FPS oyunlarında liderlik için değerlendirecek.

Yatırım kararında Wizard Games’in FPS oyun kategorisindeki gösterdiği başarılar etkili oldu. Yıllarca deneyim kazandıktan sonra, Wizard Games, Çin’in önde gelen FPS oyunları geliştiricileri arasındaki yerini aldı. Wizard Games yatırımla birlikte yeni nesil oyun geliştirme ekibini kurmaya, uluslararası yayıncılık gücünü artırmaya, PC, konsol ve mobil platformlar için yüksek kaliteli çevrimiçi oyunlar ve yeni tescilli markalar yaratmaya devam edecek.

Wizard Games, yeni oyunları ile 2021 yılına damgasını vuracak

2010 yılında Çin’in Hangzhou şehrinde kurulan ve dünya çapında 500 milyondan fazla oyuncusu bulunan Wizard Games, FPS oyunları alanındaki iş birliklerini artırmanın yanı sıra yeni oyunlar ve yeni oyun türleri üzerinde çalışmaya devam ediyor. Bu yeni türler arasında gerçekliğe dayanan, simüle edilmiş, gelişime sahip denizcilik inşaat oyunu Sea of Craft da yer alıyor. Wizard Games, Sea of Craft’ı, 2021 yılında piyasaya sürmeyi planlıyor. Çin’de oldukça popüler FPS oyunu “Battle Teams” oyununun geliştiricisi ve yayıncısı olan firma ayrıca, bu oyunun devamı olan Battle Teams 2’yi de 2021 yılında oyuncularla buluşturmayı hedefliyor.

Wizard Games, en iyi yetenekleri ekibine katılmaya davet ediyor

Wizard Games video oyunlarının temeline iniyor ve sınırsız olanaklardan oluşan bir gelecek inşaa etmeyi hedefliyor. Yeni pozisyonlardan haberdar olup ve bu devasa oyun ekibine katılmak için LinkedIn üzerinden Wizard Games’ı takipte kalın.

www.wizardgames.cn

Etiketler: »
Share
2749 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+9 = ?