logo

World Tourism Forum Dünya Turizm Ödülleri İstanbul’da Dağıtıldı

mh_world_tourism

Dünya turizmine yön veren liderleri bu yıl ilk kez İstanbul’da ağırlayan World Tourism Forum Dünya Turizm Ödülleri’ne de ev sahipliği yaptı. World Tourism Forum uluslararası değerlendirme komitesi tarafından 36 kategoride Dünya Turizm Ödülleri’nin dağıtıldığı gecede en iyi turizm yatırım grubu ödülü Doğuş Turizm’in olurken Türk Hava Yolları (THY), en iyi havayolu şirketi ve sosyal medyada en iyi havayolu şirketi olmak üzere iki dalda ödül aldı. Tüm dünyada en iyi otel grubu ödülünü Marriott Hotels alırken, serviste mükemmelliyet ödülü ise Armani Hotel Dubai’nin oldu. En iyi sağlık turizm şirketi kategorisinde Medical Park ödüle layık görüldü. Ödülü alan MLP CARE Grup Koordinatörü Başak Erel “Sağlık turizminde daha da güçlü bir konuma geleceğiz. 26 hastane ve 7 milyon hasta ortalaması ile sektörün en büyük oyuncularından olan Medical Park ve Liv Hospital da ülkemizin sağlık turizmindeki hedeflerine ulaşması için yoğun bir gayretle çalışıyor. Gerek Türkiye gerek ise dünya sağlık turizminde etkin bir rol oynuyoruz” dedi. Yandex ise turizm sektörüne en iyi reklam çözümleri sunan firma ödülünü aldı.

Ekranların sevilen yüzü Mesut Yar’ın sunuculuğunda ödüllerin sahiplerini bulduğu gecede dünya turizmine yön veren şirketlerin üst düzey yöneticilerinin yanı sıra yerli ve yabancı çok sayıda işadamının katılımıyla gerçekleşti.

Dünya turizmcilerine 36 dalda ödül verildi

Marriott Hotels en iyi otel grubu, en mükemmel servis ise Armani Hotel Dubai’nin

World Tourism Forum uluslararası değerlendirme komitesi tarafından 36 kategoride Dünya Turizm Ödülleri sahiplerini buldu. En iyi otel grubu ödülü Marriott Hotels’in olurken serviste mükemmelliyet ödülü ise Armani Hotel Dubai’ye verildi. En iyi kış turizmi oteli ödülünü ise Inter Continental Davos aldı. Dünya Turizm Ödülleri’nde Yandex ise turizm sektörüne en iyi reklam çözümleri sunan firma ödülünü aldı. TripAdvisor en iyi turizm mobil aplikasyonu ve kullanımı en kolay seyahat sitesi olmak üzere iki dalda ödül aldı. En iyi online rezervasyon sistemi ödülünü Amadeus, en iyi online seyahat acentesi ödülünü ise Expedia kucakladı. En iyi butik şehir oteli Bill and Coo Suites and Louge, en iyi resort ve SPA ödülü Port Nature Luxury Resort, sosyal medyada en iyi otel markası Four Seasons, en iyi teknolojiye sahip otel Point Hotel, en iyi tur operatörü Coral Travel, en uygun fiyatlı havayolu şirketi Air Arabia, en iyi konferans ve fuar merkezi Qatar National Conference and Convention Center, en iyi limuzin şirketi Limousine Plus, spora destek veren en iyi seyahat acentesi ödülünü ise P Travel, en iyi M.I.C.E. ajansı Kuoni, en iyi otel teknoloji tedarikçisi Protel, en iyi etkinlik tedarikçisi ödülünü M3 aldı.

Sağlık turizminde Medical Park ödüle layık görüldü

THY iki dalda ödül aldı

Türkiye’den en iyi turizm yatırım grubu ödülü Doğuş Turizm’in olurken en iyi sağlık turizm şirketi ödülüne ise Medical Park layık görüldü. Türk Havayolları, en iyi havayolu şirketi ve sosyal medyada en iyi havayolu şirketi ödüllerinin sahibi oldu. En yeşil otel Sheraton Bursa, en lüks butik otel Rixos Pera, en iyi havalimanı oteli TAV Airport Hotel İzmir, en iyi kent oteli AC Hotel İstanbul Maçka by Marriot, en lüks iş oteli JW Marriot Hotel Ankara, en iyi aile oteli Club Alla Turca, en iyi çıkış yapan lüks otel markası Cvk Hotels Park Bosphorus, havalimanlarında en iyi CIP hizmet TAV ‘’primeclass’’, en etkili reklam kampanyası Home Turkey, en iyi teras restoranı ödülü ise Izaka Restoran’ın oldu. Turizmde yılın en iyi belediyesi ödülünü ise Beyoğlu Belediyesi aldı. Jüri özel ödülünü ise Star Medya Grubu’na verildi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
Share
3484 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+4 = ?