logo

Wyndham Grand Otelleri’nde Özel Kahve Programı

mh_wyndham_grand_kahve_gorsel

Wyndham Grand, müşterilerin soğuk demlenmiş kahveli içecekler eşliğinde dinleneceği, tanışıp kaynaşacağı ve bir araya gelip keyifli vakit geçireceği “Brew Parlor” programıyla geleneksel kahve kültürüne yeni bir soluk getiriyor. Wyndham Grand’in seçilmiş otellerinde uygulanacak bu program, ABD’li ünlü şef Stephanie Izard ve miksolojist Ivy Mix tarafından hazırlandı. Program, 14 Ocak 2016’da Wyndham Grand İstanbul Levent’te düzenlenen etkinlikle kamuoyuna duyuruldu.

Kahve severler bundan böyle soğuk demlenmiş “Cold Brew” lezzetlerini Chicago (ABD), Doha (Katar), Shenzen (Çin) ve İstanbul’da Brew Parlor için pilot olarak seçilen Wyndham Grand otellerinde tadabilecek. Program, her hafta Pazartesi’den Cuma’ya kadar, 16.00-18.00 saatleri arasında uygulanacak.

Programın merkezinde soğuk veya oda sıcaklığındaki suda 12-24 saat arasında demlenerek yoğun, akıcı ve dolgun bir aroma kazanan Cold Brew kahveleri yer alıyor. Ünü dünyada giderek yayılan Cold Brew kahvelerinin ABD’deki satışları, Mintel’in araştırmasına göre, bir önceki yıla oranla yüzde 115 artarak 7.9 milyon dolara ulaştı. Avrupa’da da giderek daha yaygın hale gelen Cold Brew, Euromonitor International’ın araştırmasına göre dünya çapında satışları en hızlı artan alkolsüz içecek konumunda bulunuyor.

Wyndham Hotel Group Orta ve Doğu Avrupa’dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Edwin Broers “İstanbul Cold Brew’ü çabuk benimsedi, ama Wyndham Grand’in Brew Parlor’undaki gibisini bulamazsınız. Kafeinli kokteyl saatimiz, yenilikleri lüks ve erişilebilir bir ortama taşıyor. Buradaki ortağımız Ministry of Coffee’den tedarik ettiğimiz en iyi kalitede karışımları kullanıyoruz. Wyndham Hotel Group’un bir parçası olarak Türkiye’de en hızlı büyüyen otel grubuyuz ve bu program da bu yıl getireceğimiz ve çok konuşulacak yeniliklerin yalnızca ilki” dedi.

Kahve tüm dünyada keyifle tüketilen bir içecek olmasının yanı sıra, kokteyllerde, tatlılarda ve yemeklerde giderek daha sık kullanılan bir ürün haline geliyor.

Stephanie Izard tarafından Wyndham Grand’in Brew Parlor programı için özel olarak hazırlanan soğuk demlenmiş kahveli lezzetler arasında Tay biberi, tarçın, karanfil, yıldız anason ve şekerli konsantre sütle hazırlanan Five Spice Shaken Iced Coffee; siyah çikolata, kahverengi şeker, poblano ve guajillo biberleriyle hazırlanan Café Olé; yıldız anason, rezene tohumu ve portakal kabuğuyla hazırlanmış şurupla bademli kremayı bir araya getiren Biscotti Coffee yer alıyor. Ivy Mix’in hazırladığı kahveli kokteyller de bu özel programda yer alacak.

Wyndham Grand’in “Kafein Şefi” Stephanie Izard “Mükemmel hazırlanmış bir bardak kahveden daha güzel bir şey olamaz. Bir şef olarak, servis ettiğim kahvelere her zaman çok dikkat ederim. Wyndham Grand ile birlikte, yalnızca kendi başına lezzetli olmakla kalmayıp, yaratıcı, farklı lezzetlere temel oluşturabilecek bir kahve hazırladık” dedi.

Brew Parlor programına katılan Wyndham Grand otelleri, kendi pazarlarındaki kahvecilerle ortaklık kurarak Brew Parlor’da sunulan tarifleri yerel aromalarla buluşturacak. Wyndham Grand’in Türkiye’deki tedarikçisi, İstanbul’un Cold Brew üzerinde uzmanlaşan önde gelen kahvecilerinden Ministry of Coffee (M.O.C.) olacak.

Wyndham Grand, Brew Parlor programını 2016 boyunca dünyadaki diğer otellerini de kapsayacak şekilde genişletmeyi planlıyor.

www.wyndhamgrand.com

Etiketler: » » »
Share
4461 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+7 = ?