logo

Xanadu Resort Hotel Belek 15. Yaşını Kutladı

mh_xanadu_parti_gorsel

2014 yılı itibarı ile OTI Holding bünyesine dahil olan, High Class konsepti ile yüksek zevk ve beğeniye hitap eden Xanadu Resort Belek’in 15. yaş kutlamasına oteldeki müşterilerin yanı sıra, sektör temsilcileri, basın mensupları ve OTI Holding yöneticileri ile Yönetim Kurulu üyeleri katılım gösterdi.

150 bin metrekare alana kurulu olan tesiste 1 Haziran günü sabah saatlerinde başlayan eğlence gece geç saatlere kadar devam etti. “X-Gate Party” adı ile kurgulanan konsepti ile Xanadu Resort’un yeni bir döneme geçmesini sembolize eden organizasyonun gündüz bölümünde DJ ve dans şovları ile misafirler keyifli anlar yaşadı. Saat 21:30’da Xanadu Resort Hotel Genel Müdürü’nün açılış konuşmasının ardından kesilen dev doğum günü pastası ve gerçekleşen muhteşem bir havai fişek şov ile açılışı yapılan gecede sergilenen görsel şov karşısında misafirler adeta büyülendi. Vasiliev Groove – Ritym Show, Giselle Tavilson ve Night Birds ve Drag Queen Dancer gruplarının şovları ile eğlenceli anlar yaşandı. Saat 23:30 ‘da Giselle Tavilson’un disco opening show’u ile eğlence doruk noktasın ulaşırken, tesisin yenilenen plajında yer alan Disco Lounge alanında X Go Go Dancers ve Drag Queen Dancer part 2 şovları ile sabahın ilk ışıklarına kadar eğlence deva etti.

2015 yaz sezonuna yeni açık hava diskosu, baştan aşağı yenilenen 46 bin metrekarelik plajı, pavilyonları, Brezilya mutfağı ve deniz ürünleri mutfaklarından oluşan yeni A la Carte restoranları ve 5500 metrekarelik yeni Fancyland çocuk dünyası ile her yaştan misafirin kendisini özel hissedeceği birbirinden farklı, renkli, yaratıcı hizmetlerle başlangıç yapan Xanadu Resort Hotel Belek, uzman kadrosu ve High Class hizmet anlayışı ile misafirlerine unutulmaz bir tatil vaat ediyor.

www.xanaduhotels.com.tr

Etiketler: » »
Share
2256 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+3 = ?