logo

Xerox, Çok Fonksiyonlu Yazıcılarını Tanıttı

Günümüzde küçük ve orta ölçekli işletmeler verimliliği en üst düzeye çıkaran, maliyetleri düşüren ve günlük iş süreçlerini kolaylaştıran verimli baskı seçeneklerine ihtiyaç duyuyor. Xerox, bu ihtiyaca Xerox B1022 ve Xerox B1025 serisi Çok Fonksiyonlu Yazıcılarla (MFP) çözüm sunuyor.

Ekonomik olan ve çok sayıda özelliği bir arada kullanıcıya sunan bu cihazlar çift taraflı fotokopi makinesi, yazıcı, renkli tarayıcı ve fax özelliklerini bir araya getiriyor. Xerox B1022 ve Xerox B1025 serisi ile kullanıcılar Tabloid/A3 boyutlarına kadar tüm kâğıtlarda hızlı ve düşük maliyetli şekilde çıktılar alabilecek.

Tara ve e-posta gönder veya USB cihaza tara ve yazdır gibi günlük işlemler cihazdan kolaylıkla yapılabiliyor bunun yanında kablosuz bağlantı özelliği de doğrudan mobil cihazlardan çıktı alma imkânı sağlıyor. Renkli dokunmatik kullanıcı arayüzü ile kullanıcılar günlük ofis baskı ve tarama işlerini kolaylıkla ve hızlı şekilde cihaz yardımı ile yapabilecek.

Çok fonksiyonlu yazıcılar tehlikelere ve güvenlik açıklarına karşı koruma sağlayan son teknoloji güvenlik özelliklerine sahiptir. Hassas veya gizli bilgiler içeren belgeler için güvenli yazdırma seçeneği, şifre girişi yapılana kadar işin yazıcıda bekletilmesini sağlar. Mobil cihazdan yazdırma özelliği Apple AirPrint, Xerox Print Service ve Android cihazlar için Mopria Print Service Eklentisi ile kullanılabilir.

Xerox Türkiye Pazarlama Müdürü Erhan Aslantürk “İşleri tamamlamak için birden fazla cihazın kullanıldığı günler geride kaldı. Bu yeni çok fonksiyonlu yazıcılar herkesin kabul ettiği Xerox güvenilirliği, mobilite ve güvenlik özelliklerini maliyet tasarruflu cihazlarda bir araya getirerek ofislerde daha verimli çalışma imkânı sunuyor” dedi.

www.xerox.com

Etiketler: » » »
Share
2012 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+9 = ?