logo

Xerox Global Print Driver V4 Yazıcı Yönetimini Kolaylaştırıyor


Xerox ağ yöneticileri için yazıcı yönetimini daha kolay hale getiren evrensel bir baskı sürücüsü ile yazıcıları, belge ve bilgileri daha bağlı ve güvenli kılıyor. Yeni Xerox Global Print Driver V4, Windows 10 ve aynı zamanda diğer işletim sistemlerinde daha sorunsuz ve kullanıcı dostu bir deneyim sunmak üzere geliştirildi. Xerox ve Xerox harici diğer marka yazıcıları desteklemektedir.

Gelişmiş kullanıcı deneyimi yazıcılar arasında daha iyi bir standart sunar ve bu sayede daha az eğitim gereksinimi doğar. Yeni Xerox Global Print Driver sayesinde BT yöneticilerinin her bir yazıcı için ayrı ayrı yazıcı sürücüleri yüklemelerine gerek kalmayacak.

Xerox Workplace Solutions Business Grup Başkan Yardımcısı Tracey Koziol “Bağlanabilirlik ile verimlilik eş anlamlıdır. Yeni yazıcı sürücümüz de ofiste en üst verimlilik seviyesine ulaşılması için sunduğumuz çözümlerden biridir. Yoğun BT departmanları için sürücünün kullanılması kaynak ve zaman tasarrufu sağlarken kesintisiz bilgi akışını da mümkün kılar” dedi.

Global Print Driver V4 yazıcı üzerindeki sarf malzemesi seviyeleri, kağıt durumu ve kullanıcı yazdırma işi durumu ile ilgili gerçek zamanlı geribildirim sağlayarak tüm cihazlarda standart kolay gezinme özelliği ile ortak kullanıcı deneyimi sunar ve BT çalışanlarının bağlı cihazların sürücülerini ayrı ayrı güncelleme gerekliliğini ortadan kaldırır.

Global Print Driver sorunsuz bir deneyim sunmak amacıyla yazıcıyı otomatik olarak algılar ve günceller. Bunun yanında çıktı rengi, çift taraflı yazdırma ve zımbalama gibi özel ayarları önceden ayarlar ve tüm desteklenen cihazlarda korumalı yazdırma işleri gibi şirket güvenlik ilkelerinin karşılanmasını sağlar.

Microsoft’un 4. seviye yazdırma mimarisine uygundur ve özellikle Microsoft Mağazasından indirilen uygulamalardan yazdırma yapılırken Windows 10’da gelişmiş bir kullanıcı deneyimi ile işlevsellik ekler.

Etiketler: » »
Share
1519 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+5 = ?