logo

“Yankılar” Sergisi Evrim Sanat Galerisi’nde Açıldı

Atila Aktürk’ün “Yankılar” isimli kişisel resim sergisi 20 Ocak – 1 Şubat 2024 tarihleri arasında Evrim Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşuyor.

Sergide, kağıt ve tuval üzerine 51 adet karışık teknik, akrilik ve yağlı boya çalışması yer alacak.

Sanatçı Aktürk “Yankılar” isimli sergisiyle ilgili olarak “Hep yazabilmeyi çok isterdim ama olmuyor, o nedenle 1984 yılından bu yana yazamadığım öykülerim diyorum resimlerime. 2015 yılında başlayan dönemde, Sessiz Çığlıklar, Gidişler Yansımalar, Delice Yansımalar ve 2022 /2023 dönemi ise Duyulmayan Çığlıkların Yankıları olarak sürdü. Yaşadığım sürece öyküler yazacağım. Öykülerimi paylaşmak için tüm sanatseverleri sergime bekliyorum” dedi.

Evrim Sanat Galerisi’nin Kurucusu Betül Ketenci “Evrim Sanat Galerisi, ressam ve eğitmen değerli sanatçı Atila Aktürk’ün eserlerine ev sahipliği yapmaktan dolayı onur duyuyoruz. Tüm sanatseverleri Evrim Sanat Galerisi’ne bekliyoruz” dedi.

Sergi, Pazartesi, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 11.00-19.00, Pazar günü ise 12:00-18:00 saatleri arasında ziyaret edilebilir. Sergi, Salı günleri ziyaret kapalıdır.

Adres: Göztepe Mah. Bağdat Cd. Handan Palas Apt. No: 233 Daire: 1   Kadıköy – İstanbul

evrimsanatgalerisi.com

Etiketler: » »
Share
286 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+1 = ?