logo

Yayla Gıda, PaperWork İle Süreçlerini Digitale Dönüştürüyor


Yayla Gıda, süreçlerini PaperWork ile digitale dönüştürme kararı aldı. LOGO Tiger ile entegre olarak PaperWork üzerinde süreçlerini yönetecek olan Yayla Gıda, başta satın alma, finans ve İK süreçleri olmak üzere tüm süreçlerini Logo Tiger 3 Enterprise ile entegre olarak PaperWork üzerinde yönetecek. Aynı zamanda kendi geliştirdikleri bir uygulama ile de sistem entegre olarak çalışacak.

Yayla Gıda, kağıtsız ofis dönüşümünü de, İş akışı ile bütünleşik çalışan PaperWork ECM ile aynı PaperWork platformu üzerinde gerçekleştirecek. PaperWork’un geliştirmiş olduğu Logo entegrasyon eklentisi (Connector) sayesinde kod yazmadan Logo ya veri gönderip alabilecek ve bu hazır modül ile Logo içerisindeki tüm fonksiyonlar, PaperWork’ün elektronik formundaki veriler ile kolaylıkla eşleşebilecek.

PaperWork BPM, PaperWork ECM (Content Management) ile bütünleşik çalışması sayesinde süreçler sırasında toplanan belgeler otomatik olarak doküman yönetiminde arşivlenecek. Kurumsal hafıza, PaperWork Platformu ile kendiliğinden oluşmaya başlayacak.

Etiketler: » »
Share
1978 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+6 = ?