logo

Yeni JBL Kablosuz Kulaklık Wave 100 TWS Satışta

JBL’in özel tasarımı ve uzun süreli pil ömrü ile dikkat çeken yeni kablosuz kulaklığı Wave 100 TWS satışa sunuldu. Red Dot tasarım ödülünün sahibi olan Wave 100 TWS, minimal tasarımı ve kulağa tam oturan yapısıyla, rahat bir kullanım sağlıyor. Çift bağlantı özelliği ile tek ya da çift olarak kullanılabilen kulaklık, 20 saate kadar pil ömrü sunuyor. Ses asistanı destekli Wave 100 TWS’in eller serbest aramalar için sezgisel ve kullanışlı kontrolleri bulunuyor.

Benzersiz ses deneyimi

Üstün JBL ses kalitesi sunan Wave 100 TWS’in JBL Pure Bass ses özelliğine sahip 8 mm sürücüsü bulunuyor. Wave 100 TWS, kulaklıklarda 5 saat ve kutuda ise 15 saat kesintisiz kullanım sunuyor. Rahat taşınabilen şarj kutusu ve genç tasarımıyla öne çıkan kulaklık toplamda 20 saate kadar mükemmel ses ve konuşma deneyimi vadediyor. Wave 100 TWS’in gün boyunca her bir kulaklığı ayrı ayrı şarj edilerek pil ömrü daha da uzatılabiliyor.

Piyasadaki rakiplerine göre uygun fiyatlı olarak satışa sunulan Wave 100 TWS, siyah ve krem renkleri ile önde gelen teknoloji mağazaları ve online satış noktalarında satışa sunuluyor.

Ürün Video Linki: we.tl/t-MzPWniufwY

Etiketler: »
Share
928 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+9 = ?