logo

Yeni Nesil Küp PC Aralık’ta Türkiye’de!

mh_shuttle_nano_kup_pc

DataStar, NANO serisi yeni küp PC’yi satışa sunacağını duyurdu. Shuttle NC01U model küp PC, küçük boyutlu ve şık tasarımlı bir ürün. Aynı zamanda gelişmiş teknik özellikleri ile de dikkat çeken ürün, 4K ultra HD desteğine sahip.

Sadece 0.5 litre hacmindeki Shuttle’ın yeni XPC’si süper-mini sınıfında bir PC. Küçük boyutunun yanı sıra şık tasarımı ile dikkat çeken ürün, bu nedenle sadece ofis kullanımı için değil evlerde de rahatlıkla kullanılabiliyor. Farklı işlemci seçenekleri sunabilen ürün, Intel Celeron ya da Core i3/i5/i7 işlemcilerini destekliyor. Kullanıcılar teknik özellikleri, gereksinimlerine uygun olarak belirleyebiliyor. Grafik özellikleri de son derece gelişmiş olan NC01U küp PC, 4K/ultra HD video oynatmayı destekliyor. Farklı giriş yuvaları ile bağlantı çeşidi de zengin olan PC’de çift ekran desteği de yer alıyor.

Yüksek hızda kablosuz ağ desteği de bulunan NC01U, özel soğutma teknolojisi ve akıllı fan tasarımı sayesinde küçük kasadan ısıyı hızlıca dışarıya çıkarıyor ve fazla ısınmıyor. Sıcak ve soğuk ortamlarda çalışabilecek şekilde üretilen ürün, 50 derece sıcaklığa bile dayanabilecek yüksek kalitede malzemeyle üretilmiş. Çift ekran desteği, SSD desteği, yüksek depolama birimi gibi avantajlar sunan Shuttle’ın yeni küp PC’si Aralık ayında Türkiye’de 290 USD + KDV fiyatla satışa sunulacak.

www.datastar.com.tr

Etiketler: » »
Share
1995 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+6 = ?