logo

Yeni Teknoloji Blogu Mediatrend Yayına Başladı

mh_mediatrend_gorsel

Media Markt’ın teknoloji meraklılarına özel hayata geçirdiği tekno-blog sitesi mediatrend.mediamarkt.com.tr yayın hayatına başladı. Sektörün tanınmış yazarları tarafından hazırlanan ve yeni ürün alırken daha fazla bilgi sahibi olmak isteyenlere kaynak oluşturmayı hedefleyen sitede ayrıca donanım, güvenlik, oyun, sağlık, sosyal medya, ürün inceleme, yazılım ve yeni teknoloji gibi kategorilerde çeşitli içerik ve gelişmeler de yer alıyor. Sosyal medya ile entegre çalışan Mediatrend’te ayrıca güncel teknolojik trendler de yer alıyor.

Sadece teknoloji ile ilgilenenlerin değil, 70’den 70’e güncel teknolojiye dair fikri olmayanların da rahatlıkla anlayabileceği dilde kurgulanmış, sıkılmadan vakit geçirilebilecek bu site, yeni ürün alırken daha fazla bilgi sahibi olmak isteyenlere de yol gösteriyor. Kadınlara yılbaşında alınabilecek en güzel teknolojik hediyelerden hashtag kullanmanın faydalarına, en iyi kamera uygulamalarından en yeni oyunlara kadar pek çok konuyla ilgili yazar görüşü Mediatrend’te yer alıyor. Teknoloji alışverişi yapmak isteyenlere rehber niteliğinde olan Mediatrend’e üye olan kullanıcılar ayrıca teknoloji yazarlarının hazırladığı içeriklerin altına kendi yorumlarını da ekleyebiliyor.

Yeni çıkan ürünlerle ilgili de bilgilerin de yer aldığı Media Markt’ın yeni teknoloji blogu Mediatrend, tüm teknoloji meraklılarını güncel gelişmelere dair ne varsa keşfetmeye davet ediyor.

 

Etiketler: » » » »
Share
2527 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+8 = ?