logo

Yeni Telekonferans Çözümü: Yealink CP860

mh_bircom_yealink_cp860

Yealink’in ilk telekonferans çözümü CP860, Türkiye’de Bircom güvencesiyle satışa sunuldu. Başta ses performansı olmak üzere çarpıcı özellikleri ile öne çıkan cihaz, özellikle küçük ve orta ölçekli toplantı odalarında gerçekleştirilen telekonferans görüşmeleri için şirketlerin en büyük yardımcısı olmaya aday.

Elmas biçimli köşeli tasarımıyla modern toplantı odalarının dekorasyonunun kusursuz bir parçası olan cihazın güçlü özellikleri, telekonferans görüşmelerinin en yüksek verimlilikle yapılmasına yardımcı oluyor. Ürünün Optima HD ses ve akustik yankı engelleme özellikleri sayesinde, konuşma kalitesi en üst seviyeye çıkıyor. Üç adet dahili mikrofon üç metrelik dairesel alanda ses yakalayabilirken, opsiyonel olarak sunulan kablolu harici mikrofonlarla konuşma alanı daha da genişletilebiliyor.

Cihazın hayatı kolaylaştıran en önemli özelliklerinden biri de görüşmelerin kaydedilmesine olanak sağlaması. İstenen telekonferans görüşmeleri USB portuna takılan harici diske kaydedilebilirken, PC’nin yanı sıra Skype ve Lync gibi softphone bağlantısı sayesinde, her yerden her cihaz ile bağlantı kurularak tümleşik iletişim avantajlarından da yararlanılabiliyor.

Yealink CP860 diğer özellikler

– Auto-Provision: FTP, TFTP, HTTP, HTTPS, PnP

– TR69 ve SNMP ile yönetim

– Arka plan seslerini engelleme

– 5 Yönlü konferans

– 1000 Satır rehber

– XML ve LDAP Rehber entegrasyonu

– 192×64 Piksel LCD Grafik ekran

Etiketler: » » » » » »
Share
2544 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+7 = ?