logo

Yok Artık Denizbank!: 20 Ödül Birden

mh_denizbank_odul

DenizBank, bankacılık sektöründeki satış ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımları ile dünyada 65’ten fazla ülkeden 2.000’in üstünde kurumun yarıştığı iş dünyasının küresel ölçekteki en itibarlı ödül organizasyonlarından Stevie Awards tarafından düzenlenen “Awards for Sales and Customer Service”’te 6’sı altın, 6’sı gümüş ve 7’si bronz olmak üzere 19 ödülün sahibi oldu.

Jüri tarafından yapılan değerlendirmede elde ettiği yüksek puanlar ile sadece en değerli firmalara verilen “Grand Stevie” ödülünü de kazanan DenizBank, toplamda 20 ödüle layık görüldü. Banka aynı zamanda tüm katılımcılar arasında tek ülkedeki faaliyetleri ile en fazla altın madalyayı kazanan kurum olma başarısını elde etti.

Aynı zamanda 6 altın madalya ile tüm katılımcılar arasında tek ülkedeki faaliyetleri ile en fazla altın madalyayı kazanan kurum olma başarısını da elde etti.

Yarışmada ödül kazanan kurumlar, dünyanın farklı ülkelerinden konusunda uzman 139 profesyonelin oluşturduğu jürinin üç ay boyunca tüm başvuruları iki aşama halinde detaylı olarak değerlendirmesi sonucunda belirlendi.

Hıçkıran: “Eşine nadir rastlanan bir başarı elde ettik”

DenizBank Ödeme Sistemleri ve Şube Dışı Kanallar Grubu Genel Müdür Yardımcısı Ayşenur Hıçkıran “Eşine az rastlanır sayıdaki böylesine anlamlı ödüller ile Banka olarak satış ve müşteri memnuniyetine odaklı yaklaşımımızı uluslararası arenada da teyit ettik. DenizBank olarak tüketicilerin hayatına değer katmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda, yenilikçi ürün ve uygulamalarla farklılaşarak müşteri memnuniyeti ve satış tarafında sektörde ‘ilk’leri gerçekleştirmek öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Bu anlayışla ortaya koyduğumuz hizmetlerimiz ile Stevie Awards gibi uluslararası iş dünyasının kalbinin attığı bir organizasyonda 6’sı altın toplam 20 ödül gibi eşine az rastlanır bir başarıya ulaşmak hepimizi hem çok mutlu etti hem de Türk bankacılık sektörü adına büyük gurur verdi. DenizBank olarak müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak; onlara istedikleri, bekledikleri hız ve kalitede hizmet sunabilmek amacıyla, yenilikçi çalışmalarımızı ödüllerin verdiği moral ve iştahla sürdüreceğiz” dedi.

DenizBank’ın  Stevie Awards for Sales an Customer Service 2015’te kazandığı ödüller ilgili birimlere göre şöyle sıralandı

Altın Stevie Ödülleri

İletişim Merkezi

– Yılın En İyi Müşteri Hizmetleri Departmanı

– Müşteri  Hizmetlerinde İnovasyon Ödülü

– Yılın En İyi Gelen Çağrıda Satış Programı

CRM ve Müşteri Memnuniyeti Grubu

– Yılın En İyi İş İstihbarat Çözümleri

– Yılın En İyi Müşteri Şikâyet Yönetimi

– E-Ticaret Müşteri Hizmetleri Ödülü

Gümüş Stevie Ödülleri

İletişim Merkezi

– Yılın En İyi Çağrı Merkezi (100 çalışan üstü)

– Müşteri Hizmetlerinde En İyi Teknoloji Kullanımı

– Müşteri Yönetimi Çözümleri

Telefonda Satış

– Yılın En İyi Satış Departmanı

CRM Grubu

Müşteri Yönetimi Çözümleri

– Satış alanında En İyi Teknoloji Kullanımı

Bronz Stevie Ödülleri

Telefonda Satış

– Yılın En İyi Telesatış Takımı

– Yılın En İyi Büyümesi

Direkt Satış

– Yılın En İyi Ulusal Satış Takımı

– Yılın En İyi Saha Satış Takımı

– Satış Departmanı Yenilik Ödülü

Ürün ve Portföy Yönetimi

İşbirliği Çözümleri

– Yılın En İyi İş Geliştirme Ödülü

Etiketler: » » »
Share
2821 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+10 = ?