logo

Zaxe, Dubai’de Satış Ofisini Hayata Geçirmeye Hazırlanıyor

Zaxe Genel Müdürü Koray Kurhan

Zaxe, yurtdışına satış hedefi doğrultusunda Dubai’de satış ofisini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Başta eğitim olmak üzere sanayi, mühendislik ve sağlık sektörlerinde kurumların 3 boyutlu yazıcı ihtiyacını karşılayan şirket, iki yeni model geliştirme çalışmalarına da devam ediyor. Sanayi tarafında Ar- Ge faaliyetlerine katkı sağlayacak X3 ve X3 Plus adını verdikleri iki yeni modeli geliştirecek olan şirket, bu modelleri Eylül ayında Türkiye ve dünyadaki 3 boyutlu yazıcı pazarına sürmeye hazırlanıyor.

Pazarda Büyümeye Devam Ediyor!

3 boyutlu yazıcı pazarının daha çok yeni bir pazar olduğunu ve 5 yıl içerisinde ivme kazanacağını belirten Zaxe Genel Müdürü Koray Kurhan, 3 boyutlu yazıcı pazarında yüzde 90 gibi yüksek bir yerlilik oranıyla iddialı bir üretici olan Zaxe’nin açılacak satış ofisiyle Dubai’den yurtdışına açılacağını söyledi. İki yeni model hazırlığında olduklarını belirten Kurhan, ilk çeyrekte pazardaki performanslarını da değerlendirdi.

Hızla Hedefe İlerliyor

Kurhan “2018’de Türkiye 3 boyutlu yazıcı pazarının en az %70 büyüyeceğini düşünüp, kendimiz için ise bu hedefi %150 olarak büyüme olarak belirlemiştik. Hedef sektörlerimizi ise başta eğitim olmak üzere sanayi, mühendislik ve sağlık alanları oluşturuyor. 2018’in ilk 3 ayında büyük bir hızla hedeflerimizi gerçekleştirme yolunda ilerliyoruz. 2018’in ilk 3 ayında geçen yıla oranla %100 civarında bir büyümeyi şimdiden yakalamış bulunuyoruz” dedi.

Bilgi için.

http://zaxe.com/tr/

Etiketler: » » »
Share
1984 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+7 = ?