logo

ZenFone 5 Türkiye’de

ASUS’un şimdiye kadar tasarladığı en akıllı telefon olma özelliğine sahip seriye ait olan, yapay zekayla güçlendirilen, çift kamera sistemi, performansı ve tasarımıyla öne çıkan ZenFone 5, ASUS’un yeni zen mucizesine sahip olmak isteyenler için 10 Mayıs 2018 tarihinden itibaren satışta. Cihaz, yüksek performans donanımı, yapay zeka özelliği, kamera sistemi ve uzun pil ömrü ile her ihtiyacın üstesinden kolaylıkla gelebiliyor. ASUS AI Boost teknolojisine sahip cihaz, hızlı performans ile batarya ömrünü birleştirerek oyunlar ve diğer zorlu uygulamaları çalıştırırken de yüksek performans sunuyor. Cihazın kullanımı da çok pratik, kilidi anında açan bir parmak okuyucusunun yanında, yüz tanıma özelliğiyle ekrana bakarak da kolayca açılabiliyor.

Akıllı kamerayla fotoğrafçılık Daha Keyifli

Yapay zekanın gücüyle donatılmış Zenfone 5 serisinin Türkiye’de ilk satışa çıkan modeli ZenFone 5, çerçevesiz ekranı, çift kamerası, öğrenme teknolojisi ve görüntü algılama özelliğiyle dikkat çekiyor. Cihazın akıllı çift kamera sistemi, kullanıcının ihtiyaçlarını öngörerek ve tercihlerine uyum sağlayarak her seferinde en mükemmel, en net ve en parlak fotoğrafı çekmeyi sağlıyor. Yapay Zeka Görüntü Algılama teknolojisi, fotoğrafı çekilen nesneyi hızlıca analiz ederek, ayarları optimize ediyor ve bu sayede en güzel görüntüyü kolayca elde etmeye imkan tanıyor.

Şarj etme alışkanlıklarını öğrenip daha uzun performans sağlıyor

Cihaz, yapay zeka teknolojisi ile şarj oranını dinamik olarak ayarlıyor ve pil ömrünü maksimum düzeye çıkarıyor. Yapay zeka özelliği, şarj etme sürecini ve hızını kullanıcının alışkanlıklarına göre adapte ediyor ve bu sayede daha uzun pil ömrü sağlıyor. Cihaz, yapay zeka teknolojisi ile kullanıcıların şarj etme alışkanlıklarını kişiselleştirip bir şarj planı da önerebiliyor.

Her ortama uygun çağrı deneyimi

Cihaz, yapay zeka özelliği ile kullanıcıların bulunduğu ortama göre kendini adapte ederek çağrının ses yüksekliğini de ortama göre ayarlayabiliyor. Kullanıcılar her ortamda kristal netliğinde çağrı kalitesine sahip oluyor.

Sınırlı sayıda cihaz, lansmana özel fiyatı 1.999 TL’ye Teknosa mağazalarında ve tr.store.asus.com sitesi üzerinden satışta.

ASUS ZenFone 5 özellikleri

Ekran: 6.2 inç, Full HD + (2246 x 1080)

– İşlemci: Qualcomm Snapdragon 636

– RAM: 4 GB

– Depolama: 64 GB

– Arka kamera: 12MP

– Ön kamera: 8 MP

– Batarya: 3300 mAh

– İşletim sistemi: Yeni Asus ZenUI 5 ile Android Oreo

– Diğer Özellikler: Yapay zeka, parmak izi tarayıcı, yüz tanıma, akıllı ekran kilidi açma, AI fotoğraf öğrenme, 16 tipte görüntü algılama

www.asus.com.tr

Etiketler: »
Share
1704 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+10 = ?