logo

Zignaly, Yapay Zekâ Entegrasyonlu Yeni Özelliğini Duyurdu!

Zignaly platformu, yapay zekâ teknolojisini entegre ederek Kripto Para Sektörü’nde yenilikçi bir dönüşüm gerçekleştiriyor. 500 binden fazla yatırımcıya hizmet sunan platform, yapay zekanın sunduğu avantajları kullanarak yatırımcılara hizmet performans ölçümü yapma imkânı sağlıyor.

Zignaly’nin, gelişmiş yapay zekâ teknolojisiyle güçlendirilen yeni uygulaması Z-Skoru, hizmetin performansına 0 ile 100 arasında bir puan atayarak yatırımcılara; kârlılık, risk, hizmet yönetimi ve denge kriterlerini temel alan kapsamlı bir ortalama skor sağlıyor.

Son 180 günlük veriler kullanılarak hesaplanan Z-Skoru’nun dört ana kategorisi, her bir hizmetin detaylı değerlendirmesini yaparak alt kategoriler oluşturuyor. Örneğin, bir hizmetin karlılık metriği zaman içerisinde performansından doğrudan etkileniyor ve daha başarılı hizmetler daha yüksek puan alıyor.

Z-Skoru, kullanıcılara hizmetlerin kalitesini değerlendirmelerine yardımcı olmanın yanı sıra yatırım portföylerini optimize etmelerine de olanak tanıyor. Yatırımcılar Z-Skoru özelliğini kullanarak, düşük riskli yatırım fırsatlarını belirleyebiliyor ve yatırım stratejilerini çeşitlendirerek başarı potansiyellerini artırıp ve riski yönetebiliyor.

Z-Skoru’nun hayata geçirilmesi, ZIGDAO’nun hizmet değerlendirmede yenilik ve mükemmellik taahhüdünü yeniden teyit ederken; şeffaf, veriye dayalı bir ölçüt sunarak, kullanıcıların daha bilinçli kararlar almasını sağlıyor. Böylelikle, daha güvenilir, ödüllendirici bir yatırım ortamının yaratılmasını teşvik ediyor.

Etiketler: »
Share
165 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+8 = ?