logo

22 Ekim 2017

Zodiac İstanbul Events’den “Halloween Party”

Ekim ayı denildiğinde akla ilk gelen etkinliklerden biri olan Cadılar bayramı, bu yıl da bir çok farklı bu özel gün keyifli bir eğlenceye dönüşecek. 28 Ekim Cumartesi gecesi saat 21.00’den itibaren Zodiac İstanbul Events’in gerçekleştireceği “Halloween Party” Karaköy’de Costa adlı mekanda düzenlenecek . Üç katlı mekanın tümü ve sokak parti için şimdiden hazırlanmaya başlandı.

Cemiyet, magazin, Sanat ve iş dünyasının tanınmış isimlerinin yanı sıra yabancı misafirlerin de ağırlanacağı parti, basın mensuplarının katılımıyla da  oldukça renkli geçecek. 

Karaköy Costa’da misafirlerin birbirinden korkunç ve ilginç kostümlerle katılacağı sürprizlerle dolu bir gece eğlence severleri bekliyor.

Etkinliğe; Maxi Haber – www.maxihaber.net, TC Magazin – www.tcmagazin.com, Gece Sosyetesi www.gecesosyetesi.com ve Güncel Kadın www.guncelkadin.com.tr Medya Sponsoru olarak destek verecek.

Gecenin çılgın fotoğraflarını Fotoğraf Sponsoru olarak ’Mutlu Bozkurt’’ çekecek.

Figen Eren Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ise partide yapılacak çekilişle belirlenecek 10 şanslı kişiye hizmetleriyle ilgili hediye çekleri verecek.

Partiye ücretsiz katılım yapmak isteyen misafirlerin aşağıdaki bağlantıya tıklayarak katılıyorum seçeneğini işaretlemeleri gerekmektedir.

https://www.facebook.com/events/181155279123153/

 

Etiketler: » »
Share
3650 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+8 = ?