logo

ZOOM International, Yüksek Müşteri Memnuniyeti Sağlıyor

mh_zoom_tayfun_gurer

ZOOM Türkiye ve Bağlı Ülkeler Direktörü Tayfun Gürer

1999 yılının Ocak ayında “Simon Vostry” ve” Marcel Westerbeek” tarafından Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da kurulan ZOOM International, geride bıraktığı 16 yılda 5 kıtada 92 ülkede 1300’den fazla müşteriye Ses Kayıt, Ses Analizi, QM (Kalite yönetimi) ve WFO (Çağrı Merkezi İş Süreçleri Optimizasyonu) konularında hizmet veriyor. ZOOM International Türkiye’de bankacılık, sigortacılık, savunma sanayii, gıda, turizm, sağlık, belediyecilik gibi hemen hemen tüm sektörlerde müşteri ile yapılan görüşmelerin kalite standartları gereği kayıt atına alınması, analiz edilmesi ve işlenmesi konularında faaliyet gösteriyor.

Dünya çapında yapılan araştırmalar neticesinde hazırlanan raporda ZOOM, geniş çaplı tedarikçi memnuniyet kategorilerinde zirvede yer aldı. DMG, kısa süre önce son kullanıcıların tedarikçi ve ürünleri hakkındaki memnuniyetini ölçen kapsamlı anketi 2014-2015 WFO Tedarikçi Memnuniyet Analizi’ni yayımladı. 13 lider tedarikçinin performanslarının değerlendirmesi yıllık İş Gücü Optimizasyon Ürün ve Piyasa Raporu’nda listelendi.

DMG’nin bulgularına göre ZOOM International’ın ZOOM Quality Management Suite ürünü kullanıcılar tarafından puanlanan kategorilerin geniş spektrumunda bir başarı gösterdi.

Kullanıcılara zahmetsiz kurulum süreci sunan ZOOM, veriye açık arayüzüyle kolay kullanım ve güçlü WFO uygulamalarına odaklanıyor. Bu başarılı eğilimin yansımaları 10 ana memnuniyet kategorisinde kendisini gösteriyor. DMG’nin raporunda şu ifadeye yer verildi: “ZOOM, her kategoride 5.0 (tamamen memnun) tam puan alarak çok önemli bir başarı elde etti”. ZOOM’un başarılı olduğu bu kategoriler şu şekilde sıralandı; Kurulum, eğitim, profesyonel hizmetler, süre gelen hizmet ve destek, mevcut ürün, planlanan ürün inovasyonu, ürün iyileştirme taleplerine yanıt verebilme, tedarikçi iletişimi, fiyatlama, genel memnuniyet.

ZOOM Kurucusu ve CEO’su Simon Vostry “Müşterilerimizden aldığımız bu puanlardan dolayı gurur duyuyoruz ve bu standardı sürdürebilmek için büyük bir sorumluluk hissediyoruz. Müşteri memnuniyetini yaratmak yıllar alsa da bir anda kaybolabiliyor. 2015’teki hedefimiz açıkça gösteriyor ki endüstrideki liderliğimizi korumak adına müşterilerimiz ve iş ortaklarımız için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

ZOOM Türkiye ve Bağlı Ülkeler Direktörü Tayfun Gürer “ZOOM’un 92 ülkede bin 300’den fazla müşterisinin hizmete ihtiyaç duyduğu kendine özgü bir müşteri izdüşümü var. Birçok farklı dil, zaman dilimi ve kültüre hizmet verdiğimiz için müşterilerimiz ve iş ortaklarımızın başarısına aşırı düşkün olmamız gerekiyor” dedi.

Etiketler: » » » » » »
Share
3683 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+2 = ?