logo

Zyxel, Bitdefender İle İş Ortaklığı Yapıyor

Zyxel Communications, Bitdefender ile iş ortaklığı yaptı. Stratejik anlaşmaya göre Bitdefender’ın anti-malware hizmetlerini tüm Zyxel ZyWALL güvenlik cihazlarına sunacak.

Bitdefender’ın teknolojisi, ağ performansından ödün vermeden, çevrimiçi tehditlerden ağ korumasını en üst düzeye çıkarma olanağı sağlayan bir teknoloji olarak Zyxel güvenlik cihazlarının portföyüne eklendi. Saniyede 40 Gb’ı aşabilen tarama hızlarıyla Bitdefender’ın teknolojisi sistem kaynakları üzerinde çok düşük etki ederek Zyxel kullanıcıları için güvenliği en üst düzeye çıkarıyor.

Zyxel’in Ağ Geçitleri İş Birimi Kıdemli Başkan Yardımcısı Dean Shih “Zyxel ve Bitdefender arasındaki bu yeni iş ortaklığından heyecan duyuyoruz. Bu ittifak, müşterilerimize en iyi korumayı sağlama yeteneğimizi güçlendiriyor ve kötü amaçlı yazılım (anti-malware) önleme hizmetlerini seçerken başka bir rakipsiz seçenek sunuyor” dedi.

Bitdefender Teknoloji Lisanslama ve Hizmet Sağlayıcıları Başkan Yardımcısı Jose Lopez “Bu iş ortaklığı ile Zyxel müşterileri, Bitdefender’ın siber güvenlik araştırma yeteneklerinden ve güvenlik endüstrisinin ön saflarında yer almanın dünyaca ünlü taahhüdünden faydalanacak” dedi.

www.zyxel.com

www.bitdefender.com

Etiketler: » » » »
Share
2383 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+9 = ?