logo

Zyxel Nebula Ürün Ailesi Büyüyor

Zyxel, işletmelere daha fazla esneklik ve güçlü ağ altyapısı desteği sağlamak için “Nebula Bulut Çözümleri” ürün yelpazesini genişletti. Yeni özellikler ve iki ürün ile seriyi büyüten Zyxel, Entegratör firmalar, servis sağlayıcılar ve birçok farklı ölçekteki işletmenin ağ performansını artırmayı hedefliyor. NebulaFlex’in yeni özelikleri ve piyasaya sunulan üç modlu yeni bulut tabanlı Access Point WAC6303D-S ve NWA5123-AC HD kurumların veri iletişim altyapısını güçlendiriyor. Teknolojinin hızlı evrimi, iş hayatında veri ağlarının yapısını ve iş ihtiyaçlarını artırıyor. Günümüzde karmaşık ağ altyapısını yöneten BT yöneticilerinin beklentileri de değişiyor.

Nebula Ürün Ailesi, işletmelere esneklik ve maliyet avantajı sunuyor

Sektördeki tüm gelişmeleri yakından takip eden Zyxel, iş ihtiyaçlarını analiz etmeye ve yeni çözümler sunmaya devam ediyor.

Otel, okul kampüsleri veya hastaneler için ideal

Otel ya da perakende zincirleri gibi birden çok şehir ya da lokasyonda binaları olan işletmeler, dağınık yapıdaki altyapıları kurmakta ve yönetmekte zorluklar yaşıyor. Teknik desteğin yavaşlığı, karmaşık ayarlar ve insan gücünün yüksek maliyeti gibi etkenler de işletmelerin büyüme yolculuklarında karşılarına çıkan en büyük engeller olarak biliniyor. Bulut Tabanlı Nebula Ürün Ailesi; kablosuz access point çözümleri, switch çözümleri ve güvenlik çözümlerini kapsayan uçtan uca geniş ürün seçeneği sunuyor. Böylece kullanıcılar, dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar kendi bilgi işlem ağlarını kontrol edip iş sürekliliğine katkıda bulunuyorlar. Tek bir cihazla başlayan donanım tabanlı lisans seçeneği iş ihtiyaçlarına göre artırılabiliyor.

Akıllı anten teknolojisi ile Wi-Fi parazitleri son buluyor

Zyxel Kurumsal Kanal Satış Müdürü Ömer Faruk Erünsal’ın verdiği bilgiye göre WAC6303D-S kalabalık kampüs ortamları için oldukça ideal bir ürün. Access Point, piyasadaki diğer Wave 2 erişim noktalarına göre üstün kablosuz performans ve yüksek verimlilik vaat ediyor. Kullanıcıların gün geçtikçe artan mobilite ihtiyaçlarına cevap veren ürün, yoğun ortamlarda Wi-Fi parazitin etkilerini ortadan kaldırdığı kanıtlanmış akıllı anten teknolojisini de bünyesinde barındırıyor. Birinci sınıf güç amplifikatörleri ve gürültü engelleyici filtreler ile üretilen ürünün MU-MIMO (“Multi-User, Multi-Input, Multi-Output”) Teknolojisi desteği, normal bir Access Point’den 3 kata kadar daha fazla performans sağlıyor. Kablosuz access point’lerin birden fazla cihazla aynı anda iletişim kurmasını ve veri alış verişi yapmasına olanak tanıyan MU-MIMO teknolojisi, örneğin hem telefonunuz, hem de bilgisayarınız aynı anda bağlantı talebi yolladığında, her iki cihaza da sıra beklemeden veri gönderilmesini sağlıyor.

Etiketler: » » » »
Share
1646 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+4 = ?