logo

25x Optik Zumun Gücü: Canon PowerShot SX620 HS

mh_canon_sx620hs

Canon, yeni 25x optik zumu ile fotoğraf meraklılarını aksiyona daha da yakınlaştırmak üzere tasarlanan kompakt süperzum fotoğraf makinesi PowerShot SX620 HS’i tanıttı. Bu şık fotoğraf makinesi, 20,2 Megapiksel CMOS sensörü ve DIGIC 4+ işlemcisi sayesinde değerli anlarınızı bir akıllı telefon enstantanesinin yakalayamayacağı kadar incelikle kayda geçirmeniz için tasarlandı.

Hareketli çekimlerde net görüntü

Cihaz, yeni ultra geniş açılı lensi ve ZoomPlus teknolojisi ile 50x seviyesine kadar genişletilebilen 25x optik zumuyla dikkat çekiyor. Hareket halinde çekim yaptığınız zaman, sekiz Akıllı Görüntü Sabitleyici her senaryoya uyum göstererek konularınızın detay bakımından zengin ve net olmalarını sağlıyor.

Anında film hazırlayın

Cihaz size Full HD videolar çekme özgürlüğü tanıyor. Dinamik IS özelliği videolarınızı gerek yüksek zum değerleriyle gerek elde çekim yaparken her zaman dengeli tutarak her karede görsel denge sunuyor. Öykü Anları fotoğraflarınızı ve kliplerinizi birleştirerek tatilinize ve ailenizle geçirdiğiniz anlara dair anılarla dolu enstantaneler oluşturabilirsiniz.

Balık gözü ve minyatür efekti

Sanatsal bir dokunuş katan Yaratıcı Çekim modu, fotoğraflarınıza Balık Gözü Efekti ve Minyatür Efekti gibi şık efektler ve filtreler ekler ve bu efekt ve filtrelerle aynı resmin orijinaline ek olarak beş farklı versiyonunu üreterek, kitaplığınızda saklamaya değer ilginç çekimler sunar.

İster tatillerinizde ister bir şehri keşfe çıktığınızda, çekimlerinizi kolayca paylaşabilmek için Dinamik NFC ile akıllı cihazlara anında bağlanabilir ve fotoğraflarınızı Camera Connect uygulaması aracılığıyla paylaşabilir veya Wi-Fi’yi kullanarak Canon’un irista’sı dahil çeşitli bulut tabanlı hizmetlere doğrudan yükleyip burada saklayabilirsiniz. Doğrudan yükleme yapmanız ve yeni paylaşım yollarından yararlanmanız için cihaz, Canon Connect Station CS100 ile de uyumludur.

PowerShot SX620 HS – Temel özellikler

– Geniş zum kapasiteli, yanınızda her yere götürebileceğiniz küçük bir fotoğraf makinesi

– Wi-Fi ve NFC ile kolayca bağlanın, uzaktan paylaşın ve çekim yapın

– Tek bir tuş dokunuşuyla mükemmel Full HD videolar oluşturun

– Anılarınızın tadını hem kolayca hem de hak ettikleri kalitede çıkartın

– Yaratıcılığınızla oynayın ve denemeler yapın

www.canon-europe.com

Etiketler: » »
Share
2093 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+7 = ?