logo

9. Resim Müzayedesi Park Dedeman Levent’te Gerçekleşti

AYA Gallery & Müzayede Evi’nin 12 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirdiği yılın son müzayedesinde 50 lotun tamamı 100 liradan satışa sunuldu.

AYA Gallery Yöneticisi Yuliya Ergene, sezonun son müzayedesini yine büyük bir keyifle ve heyecanla sanatseverlere sundu. Ergene, müzayede ile ilgili olarak 9.sunu gerçekleştirmiş olduğumuz müzayedemizden büyük mutluluk ve onur duyuyoruz. Koleksiyonerler ve koleksiyonerliğe başlamak isteyenler için bu sezon bütün eserleri 100 liradan başlayan bir fırsat müzayedesiyle sonlandırmak istedik. Çünkü insanların orijinal ve eşsiz eserlere sahip olmalarını ve açık arttırma heyecanını birlikte yaşamayı istiyoruz. Duvarların orijinal eserlere kavuşması ve renklerin hayatınıza olan etkisinden asla vazgeçmeyin. Unutmayın hayat sadece siyah ve beyazdan ibaret değil, fırça bizim elimizde. Yeni sezonda AYA Galleryden yeni sürprizler gelmeye devam edecek. Sanatla ve bizimle kalmaya devam edindedi.

AYA Gallery & Müzayede Evi etkinliklerinde toplum yararına çalışan derneklerle işbirliği yapmaktan ve hayata katkı sağlamaktan da mutluluk duyuyor. 9. Müzayede’de OGAD Derneği’ne ait satılan 2 eser sahiplerini buldu.

www.ayagallery.com

Etiketler: » » »
Share
3520 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+5 = ?
#

9. Resim Müzayedesi Park Dedeman Levent’te Gerçekleşti” için 1 yorum

  1. Bir meslektaşı olarak gerçekten büyük gurur duydum.))Tebrikler…”her duvar bir orijinali hakeder “ AYA müzayedeyi takip etmenizi tavsiye ederim..