logo

Şekersiz Tatlı Hayat Projesi’nin İlk Aktivitesi Büyükada’da Gerçekleşti

Lions 118 Y Yönetim Çevresi ve Türkiye Diyabet vakfı ortaklığında oluşturulan, toplumda Diyabet farkındalık ve eğitimini amaçlayan Şekersiz Tatlı Hayat Projesi’nin ilk aktivitesi Adalar Kent Konseyi bahçesinde Adalar Belediyesi işbirliğiyle ve geniş katılımla Büyükada’da gerçekleşti.

118Y Genel Yönetmeni Doğan Yesin liderliğinde, Global Hizmet Koordinatörü Görkem Ercan, Diyabet Hizmet Lideri Dr. Nur Topçu, Diyabet Komite Başkanı Elif Ece ve Yusuf Bahar’ın organizasyonuyla düzenlenen etkinliğe birçok kulüp, dernek ve özel şirket sponsor olarak destek verdi. Etkinlik içinde ücretsiz şeker ölçümü yapıldı, gelen misafirlere diyabetik ürünlerin ve sağlıklı besinlerin yer aldığı ikramlar sunuldu. Projenin amacı doğrultusunda Türkiye Diyabet Vakfı’ndan Uzm. Dr. Neslihan Aydın’ın yaptığı diyabet söyleşisi ilgiyle izlendi. Ardından Step by Step Bale ve Dans Akademisi’nin minik balerinlerinin müthiş bale gösterisi konuklar tarafından büyük beğeni aldı. Finalde soprano Ümran Akpınar ve Orkestrası doyumsuz bir müzik ziyafeti vererek gelen konuklara çok keyifli saatler yaşattılar.

Lions 118Y Diyabet Hizmet Lideri Dr. Nur Topcu “Diyabet çağımızın bir diğer pandemisi. Diyabeti fark etmenin, onunla yaşamanın ve ondan korunmanın yollarını göstermenin ne kadar önemli olduğu bilinciyle bu farkındalık ve eğitim projesine başlamaktan mutluluk duyuyoruz. Toplumun her kesiminde ve ulaşabileceğimiz her yerde diyabeti fark ederek korunarak sağlıklı yaşam farkındalığını oluşturmaya çalışacağız. Destekleriniz ve desteklerimizle diyabete karşı mücadelede hep birlikteyiz” dedi.

Etiketler: » » » » »
Share
440 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+9 = ?