logo

Abonelik Modeliyle Çalışan e-Ticaret Siteleri Platformu Yenilendi

Startsub CEO’su Deniz Kuran

Abonelik modeliyle iş yapan markaların bir araya geldiği Aydanaya.com yenilendi. Türkiye’de abonelik modeliyle çalışan tüm markaları tek bir platform çatısı altında toplama amacıyla yola çıkan site, 40’dan fazla markayı kapsıyor. Aydanaya.com; yiyecek-içecek, bebek-çocuk, giyim-aksesuar, hobi-deneyim, kişisel bakım, kişisel gelişim, sağlık, sanat, spor, kitap, evcil hayvan, çiçek, temel ihtiyaç ve B2B gibi pek çok farklı kategoride faaliyet gösteren kutu ve hizmet abonelik markalarını kapsıyor. Her hafta, platforma kayıtlı bir marka “Haftanın Kutusu” seçiliyor. Yenilenen site üzerinden ayrıca çok satan ve yeni eklenen abonelik kutularına ulaşmak da mümkün oluyor.

Startsub CEO’su Deniz Kuran “Kullanıcılara, abonelik modeliyle iş yapan markaları bir araya sunduğumuz Aydanaya.com yenilenen yüzüyle yayına başladı. Kullanıcıların her kategorideki markalara ulaşıp, abone olmaları için oldukça kullanışlı bir site tasarladık. Aydanaya.com’a girenler birçok farklı kategorideki abonelik e-ticaret modeliyle iş yapan markaya ulaşarak, kolaylıkla abone olabilecekler” dedi.

Aydanaya.com nasıl çalışıyor?

Aydanaya.com, farklı kategorilerde kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak ve keyiflendirecek abonelik e-ticaret sitelerini inceleyip seçerek listeliyor. Kullanıcıların en uygun siteyi bulmaları için müşteri değerlendirme ve yorumlarını topluyor. Ayrıca kullanıcıları beğendikleri ürün ve hizmetlere abone olabilmeleri için markaların sitelerine de yönlendiriyor. Kullanıcılar site üzerinden üye markalarla ilgili değerlendirme ve yorum yapabiliyor, başka müşterilerin yorumlarını okuyup fikir sahibi olabiliyor.

Chado Monthly, Fit Kutu, Kutu Bahane…

Aydanaya.com yiyecek-içecek kategorisinde Chado Monthly, Fit Kutu, Kahve.com, Pina Olive Oil, Meal Box, hobi-deneyim kategorisinde Kutu Bahane, Kutuda Sanat Var, Jemmabox, Yetenekli Kutu; kişisel bakım kategorisinde Pmshe, Cozzy Beauty gibi markalar yer alıyor.

Yenilenen Aydanaya.com blog sayfasında düzenli olarak “Çocuklar İçin En İyi 3 Kutu”, “Kişilik Tipinize Uygun Kutular”, “İstanbul’un En Güzel 3 Kitap Kafesi” gibi farklı konu başlıklarında blog yazıları yayınlanıyor.

Etiketler: » »
Share
2419 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+7 = ?
#

Abonelik Modeliyle Çalışan e-Ticaret Siteleri Platformu Yenilendi” için 1 yorum

  1. Burhan Tutan : diyor ki:

    Abonelik modelli e-ticaret çok revaşta olan bir konu. Bu alanda farklı çalışmalar yapılabilir. Sadece kutu aboneliği şeklinde düşünmemekte fayda var. Tamamen köklü bir ekonomi değişim süreci aslında abonelik modeli. Yazılımınıza, dijital/fiziksel ürününüze, hizmetinize kısacası satmayı düşündüğünüz her şeye abonelik modelini uyarlamanız mümkündür. Biz de Zebrapos ( http://zebrapos.com/ ) olarak bu konuda Türkiye’de en iyi hizmeti verdiğimizi söyleyebilirim.