logo

Alcatel’den 2 Yeni Telefon

mh_alcatel_2yeni_urun

Alcatel, iki yeni akıllı telefonu olan IDOL 4 ve POP 4S’i 3 Kasım 2016 tarihinde Ortaköy Feriye’de düzenlediği basın toplantısında tanıttı. IDOL 4 serisinin yeni üyesi Alcatel IDOL 4 en sevilen uygulamaları anında kullanıcıya sunan Boom tuşu, zengin multimedya özellikleri, gelişmiş kamerası, yüksek ses kalitesi ve sanal gerçeklik deneyimi sunan VR gözlükleriyle öne çıkarken, Alcatel POP 4S de her tarza uygun renk seçenekleri, şık tasarımı, özçekimler için ideal, geniş açılı kamerası ile dikkat çekiyor.

Alcatel IDOL 4

IDOL 3 serisinin devamı niteliğindeki IDOL 4 serisi akıllı telefon, gelişmiş kamerası ve yeni özellikleriyle ilgi çekiyor. Alcatel Türkiye Ülke Müdürü Tamer İşisağlam “IDOL 4, Alcatel’in yenilikçiliğinde bir kilometretaşı niteliğinde. Kullanıcıya müzikten videoya ve oyunlara kadar her içeriği anında sunan Boom tuşunun yanı sıra multimedya deneyiminde yapılan yenilikler son derece heyecan verici. Her açıdan çarpıcı görüntü sunan telefon ekranı, güçlü ses sistemi ve profesyonel seviyede kamera ile IDOL 4, yeni nesil akıllı telefonların çıtasını zirveye taşıyacak”  dedi.

BOOM tuşu kolaylığı

Alcatel IDOL 4’ün Boom tuşu, kullanıcılara yaşamın hızlı akışında yardımcı olmak için tasarlandı. Favori uygulamaların Boom tuşuna atanmasıyla kullanıcılar yalnızca tek tuşta kameralarını açıp çekim yapmaya başlayabiliyor, fotoğraf galerisine ulaşıp paylaşım yapabiliyor ve zamanın çok hızlı aktığı anlara hemen tepki verip canlı yayın yapabiliyor.

Qualcomm Snapdragon 617 işlemci ile donatılan cihaz, kullanıcılara konsol kalitesinde 3D oyun, gelişmiş fotoğraf ve video deneyimi ve ev sineması kalitesinde ses deneyimi sunuyor. İşlemci özellikleri olan X8 LTE modem ve 802.11ac Wi-Fi bağlantı sayesinde çok yüksek indirme hızlarına ulaşılabiliyor. Kullanıcılar, uzun pil ömrü sayesinde telefonlarının keyfini gün boyunca çıkarabiliyorlar. Cihazın Qualcomm Assertive Display teknolojisi ile donatılmış ekranı, her açıdan net görüntü sağlıyor ve özellikle dış mekanlarda, güneş ışığı altında bile rahat bir seyir ve okuma keyfi sunuyor.

Cihazın kamerası, ultra hızlı otomatik odaklama (0,1 – 0,3 saniye) ve 360 derece fotoğraf özelliklerine sahip. Telefonun kamerası karanlıkta bile net fotoğraflar yakalıyabiliyor. Alcatel’in Waves ile yaptığı iş birliği, cihazın yüksek ses kalitesinin arkasındaki en önemli unsur. Bu işbirliği sayesinde cihazda film, müzik ve oyunlarda harika bir ses deneyimi yaşanıyor.

Cihazın bir diğer sürprizi de sanal gerçeklik gözlüğüne dönüşen bir pakette gelmesi. VR gözlükleri, akıllı telefonla birlikte kullanıldığında kullanıcılar 360 derecelik bir seyir ve oyun dünyasına adım atmış oluyor. VR içerikli oyun ve videolar, Onetouch VR Store üzerinden telefona indirilebiliyor. Altın, koyu gri ve metalik gümüş renk seçenekleriyle tüketiciye sunulan cihaz, yalnızca 7,1 mm kalınlığında. IDOL 4 VR paketiyle birlikte Kasım ayından itibaren 1099 TL satış fiyatıyla tüketicilere sunulacak.

Alcatel POP 4S

Alcatel POP 4S de daha çok genç nesillere hitap eden özellikleriyle artık Türkiye’de. Cihaz, 13 megapiksel arka kamera ve 5 megapiksel ön kamera ile donatılmış bulunuyor. Büyük sensör ve ultra hızlı odaklama özellikleri sayesinde net, parlak görüntüler yakalanabiliyor ve özellikle geceleri çekilen özçekimlerde bu kalite hemen hissediliyor. Cihaz, octa-core CPU ve 4G LTE category 6 teknolojileriyle donatılmış bulunuyor. Bu özellikler cihazı oyun ve bağlantı işlevleri için güçlendiriyor. Cihaz, parmak izi tanıma özelliğiyle kişisel bilgileri de çok iyi koruyor.  Cihaz, Kasım ayından itibaren 999 TL’den başlayan fiyatlarla satışta olacak.

Etiketler: » » » »
Share
2013 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+6 = ?