logo

Aspera Hotel Golden Horn, Pera’da Müşterilerine Kapılarını Açtı

Aspera Hotel Golden Horn, kıtaların buluşma noktası İstanbul’un kalbinde, Pera’nın merkezinde açıldı. Şehrin merkezinde ev konforunu aratmayan 42 odası, 4 toplantı salonu ile hizmet veren otelin giriş katındaki Agatha Christie temalı Cafe No:411 ile cafe/ bistro lezzetleri ve yakında açılacak olan ZEN SPA Merkezi sağlık ve zindelik ayrıcalıklarıyla sunuluyor. Teras kattaki Akdeniz temalı AGIO Roof Restoranı ise misafirlerine keyifli deneyimler vaat ediyor. 

Aspera Hotel Golden Horn, yılların mirasına saygılı mimarisi, günümüzün konformist imkanlarına sahip yenilikçi özellikleri, uluslararası turizm standartlarının üzerinde hizmet anlayışını, geleneksel Türk Misafirperverliği özeniyle sunmaya hazır.

Gün batımının keyfi…

Pera; her zaman binlerce yıllık İstanbul’un zaman tünelinde, Doğu Romalılar’dan bugüne dek Bizans, Venedik, Cenevizler ve Osmanlı döneminden itibaren; değişimin, diplomasinin, kentsel ve sosyal kimliğin çok önemli bir merkezi olmuştur. Otelimiz Şişhane Meydanı’nda, Beyoğlu’nun Haliç cephesinde tarihi yarımadaya bakan cephesinde, tüm İstanbul’a rahatlıkla erişim imkânı sunuyor. 

Terasta caz var!

Aspera Hotel Golden Horn, bu yazı terasının Pera manzarasında dünyaca ünlü çok özel bir caz ekibinin konseriyle karşıladı. Dünya caz basını ustalarınca ‘vokal sanatının ateşli bekçileri’ olarak tanımlanan ve Amy London, Dylan Pramuk, Jeanne O’Connor ve Pete McGuinness’dan oluşan Amerikalı dörtlü, misafirlerine keyifli bir konserle unutulmaz bir müzik ziyafeti verdi. Canlı, harmonik ve vokal deneyimi sunan gruba, Türk caz dünyasının değerli sanatçıları da eşlik etti. Ekipteki sanatçılar Basta Ozan Musluoğlu, klavyede Uraz Kıvaner ve davulda Ekin Cengizkan bu keyifli gecede herkesin beğenisini kazandı. 

Aspera zinciri büyüyor, yeni oteller yolda

İnşaat çalışmaları hızla devam eden Aspera Hotel Altunizade’de ise açılış için mutlu sona yaklaştı. Aspera Hotel Taksim ise 2023 yılında hizmete hazırlanıyor. 

www.asperahotel.com

Etiketler: »
Share
780 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+7 = ?